0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Tabit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Tabit Парфумована вода
165 грн
Акція
Tiziana Terenzi Tabit Набір (парфуми 2 флакони по 10 мл)
5 121 грн
Tiziana Terenzi Tabit Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Tiziana Terenzi Tabit

 

Один із скарбів Всесвіту відбито у цьому яскравому та емоційному творі ексклюзивного італійського. бренду Tiziana Terenzi « Tabit » . Ця зірка мерехтить і переливається чудово солодкими відтінками пудри та мускусу, квітів та фруктів, ванілі та карамелі, дерева, зелені та амбри. Чудовий подарунок для всіх любителів солодощі у парфумерії – блискучий золотом флакон стане справжнім скарбом, з яким ви не захочете розлучитися!

Парфуми адресовані і жінкам і чоловікам – усім, для кого життя – насолоди та задоволення! Він актуальний у будь-якому сезоні і з приводу, якщо парфум імпонує вам.

Історія аромату

 

Унікальна колекція Luna Star Eau de Parfum стала продовженням однієї з перших та найуспішніших ліній цього бренду – «Місячної колекції». Нова парфумерна галерея у сяючих золотих флаконах також віддає данину захопленню Паоло та Тіціани Теренці таємницями зоряних світів. Сузір'я та легенди про них завжди захоплювали брата та сестру, які успадкували невелике підприємство з виробництва аромосвіч і створили з нього до 2012 року фантастично успішний парфумерний бренд. Це стало можливим завдяки яскравим талантам обох: парфумерному дару Паоло та дизайнерському – Тіціани.

«Місяць і Зірки» поєднують вісім насичених, виразних парфумів у розкішному оформленні – будь-який з них може стати справжнім «золотим зливком» у вашій колекції. Лінію було розпочато у 2016 році, і її дебютним виданням став саме «Табіт». Він присвячений зірці Пі3 із сузір'я Оріона, до того ж також називається і одне з місячних «морів» - один із найбільших кратерів на поверхні супутника нашої планети.

Успіх колекції триває й досі – її актуальність не зменшується ні на секунду: це феєрично гарні видання зовні та по суті.

Купити Tiziana Terenzi Tabit в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що став еталоном нішевої парфумерії наших днів.

 

М'яке світло далекої зірки

Прекрасна Табіт мерехтить нам з небосхилу, розповідаючи легенду про великого мисливця Оріона, піднесеного богами на небо.

Ця історія розказана за допомогою чудових та зухвалих нот зелені та іскристого деревно-терпкого цитрусового бергамота – відмінний, дзвінкий початок!

Прекрасно і «серце» аромату, де переливається солодкими відтінками ноти стиглих соковитих персиків, що в повній гармонії звучать з квітковим калейдоскопом, шарм якого підкреслено тропічним кокосовим нюансом і теплою нотою нагрітого сонцем піску.

У фіналі чудова спокуса мікса мускусу та цукрової вати з ваніллю м'якою чуттєвою хмаркою лягає на дерев'яну підкладку з теплим акцентом амбри.

Вам, безумовно, варто купити Tiziana Terenzi Tabit в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите фальшиві та нетривіальні солодкі аромати, подібні до калейдоскопу, химерними візерунками якого ви готові милуватися цілу вічність!