0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Xerjoff Casamorati 1888 Fiero

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Casamorati 1888 Fiero Парфумована вода
3 751 грн
Xerjoff Casamorati 1888 Fiero Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Xerjoff Casamorati 1888 Fiero – гордість та гідність справжніх чоловіків

 

Італійський бренд селективної парфумерії Xerjoff представляє один з найяскравіших і найефектніших чоловічих ароматів з колекції Casamorati 1888 - " Fiero " . Назва недарма перекладається як «Гордість» - це парфум зухвалий та харизматичний, гідний свого стильного власника. Звучання аромату захопить вас не тільки своєю нетривіальністю, а й ексклюзивністю: це аж ніяк не звичний для всіх «свіжий цитрус», а цілий калейдоскоп відтінків, що потопають у соковитій зелені, на ефектній дерев'яній базі, зі свіжими пряними акцентами – чудовий зразок фужерного напрямку!

Навесні та влітку парфум підкорить свого власника шикарним шлейфом – вашу присутність не вдасться приховати, ви зацікавите всіх навколо своїм чудовим смаком та вмінням створювати тренди. А стійкість композиції додасть вам впевненості у своєму чоловічому шармі на багато годин поспіль!

Історія аромату

 

Автор бренду дизайнер Серджіо Момо представив свою першу колекцію під назвою «Касамораті 1888» у 2004-2010 роках. Інтерес до парфумерії виник у нього після придбання архіву старовинної парфумерної фірми Касамораті, яка випускала чудові парфуми в класичних традиціях італійських пахощів у 19 столітті. Запросивши до співпраці талановитого майстра Жака Флорі, бренд випустив кілька дебютних видань – і одразу набув популярності та щирого кохання шанувальників.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – його розробив особисто Серджіо Момо. Створюючи новий бренд, він хотів уявити такі твори, де розкіш звучання відповідав би пишноті флаконів – і це чудово йому вдалося!

Чоловіча композиція під назвою «Гордість» була представлена в 2010 році і адресована шанувальникам фужерної класики, вишуканої, елегантної, що має гідність і шарм.

Купити Xerjoff Casamorati 1888 Fiero в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас унікальну колекцію нішевої та люксової парфумерії найкращих світових брендів, чия репутація та якість бездоганні.

 

Парфуми для сучасних джентльменів

Композиція вступає яскравим, свіжим, соковитим акордом, в якому насичена зелень лемонграсу поєднується з іскристими тонами лимона, терпкого бергамоту і чарівного солодко-гіркого червоного апельсина.

Прекрасний і серцевий акорд, де цитрусово-зелений підтон ароматних білих квітів неролі поєднується з бадьорою прохолодою м'яти, запашними пряними акцентами тархуна і ароматним трав'яним нюансом чебрецю.

Завершується враження барвистою та багатоплановою деревною базою з вершкового сандалу, димного, землесто-шоколадного ветивера з ефектними нюансами чуттєвих почуттів та кумарину з його незвичайним нюансом свіжоскошеного сіна з пряним фінальним штрихом мускатного горіха.

Якщо ви шукаєте стійкий та стильний весняно-літній парфум, який одразу виділить вас із загальної маси «типових» чоловічих ароматів, вам, безумовно, варто купити Xerjoff Casamorati 1888 Fiero в інтернет-магазині La Grande!