0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Loewe Agua de Loewe Mar de Coral

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Loewe Agua de Loewe Mar de Coral Туалетна вода (тестер)
100ml
1 498 грн
Loewe Agua de Loewe Mar de Coral Туалетна вода
Немає у наявності

Loewe Agua de Loewe Mar de Coral – екзотика далеких морів

 

Вирушаєте відпочивати на морське узбережжя? Збираєтеся насолодитися дайвінгом і захоплюватися яскравим підводним світом під час занурень - або просто купанням і неспішним релаксом на пляжі? Обов'язково візьміть із собою цей барвистий флакончик Loewe Agua de Loewe Mar de Coral - Він миттєво створить потрібну атмосферу, що налаштовує на безтурботний та щасливий відпочинок!

Цей акватичний аромат переливається дивовижними відтінками цитрусів та свіжих прянощів, зелені та білих кольорів. Освіжаючий, легкий, і при цьому досить стійкий для літньої композиції – він сподобається всім, хто віддає перевагу влітку цитрусові, тонізуючі мотиви в парфумерії і при цьому цінує красу квіткових тонів.

«Коралове море» - ідеальне доповнення для ваших літніх образів – романтичних, повсякденних, відпускних та прогулянкових. Якщо вам подобається відчуття легкості і ви готові приймати компліменти – насолоджуйтесь цією туалетною водою!

Історія аромату

 

Творець бренду Енріке Лоеве Россберг заснував свою справу ще у 1846 році, проте на той час під цією маркою випускалися лише шкіряні вироби. Вони були настільки якісними, що навіть король Іспанії віддавав їм належне, а на початку 20 століття будинок Лоеве став офіційним постачальником шкіряної та галантерейної продукції мадридського королівського двору.

Парфумерія увійшла до сфери інтересів бренду не відразу, лише 1972 року. Спочатку він почав представляти модні колекції одягу, і насамперед був амбасадором будинку Діор. Але образ не можна вважати завершеним без парфумерії – ось чому ольфакторне мистецтво також освоєно іспанцями. До створення власних композицій був запрошений талановитий майстер Еміліо Валерос – нині головний парфумер Лоеве.

У 2015 році марка поповнила свою чудову колекцію Botanical Rainbow – новинка «Коралове море» стала її справжньою окрасою. Важливим чинником успіху став вражаючий дизайн флаконів, прикрашених зображенням коралів та кольорів.

Придбати Loewe Agua de Loewe Mar de Coral ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що став для всього світу символом іспанського стилю та моди.

 

Море, море ... світ бездонний!

Насолоджуйтеся різноманіттям цитрусових відтінків з перших миттєвостей, адже тут створено справжній коктейль, який захоплює ефектними нюансами лимона та помело, грейпфрута, юзу та мандарину. Цитруси дарують іскристий, тонізуючий ефект – чудовий початок вашого літнього дня! Красивим та незвичайним доповненням звучить нотка зеленого листя томатів та прохолодний акцент м'яти.

Потім вас зачарує витончений букет білих квітів - солодкого жасмину, кришталевої конвалії і цитрусово-зелених неролі.

Завершують враження красивий базовий акорд, в якому змішалися чуттєві тони амбри і мускусу, аристократичні тони кедра і чарівність ванілі.

Вибираєте відмінний літній аромат у стилі унісекс? Вам, безумовно , варто купити Loewe Mar de Coral в інтернет-магазині La Grande і відкрити для себе іспанську моду в парфумерії !