0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Marina de Bourbon Cristal Royal Passion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Marina de Bourbon Cristal Royal Passion Парфумована вода
Немає у наявності
Marina de Bourbon Cristal Royal Passion Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Marina de Bourbon Cristal Royal Passion – Кристал Пристрасті

 

Вирушаючи на побачення, жінка хоче бути неперевершеною. Але якщо при цьому вона наділена вродженим смаком і благородством, її вибором буде справді розкішний, і при цьому аристократичний твір – такий, як парфумована вода Cristal Royal Passion від представниці французької королівської династії Marina de Bourbon .

Ця композиція вражає уявою красою поєднання солодких та квіткових, горіхових та фруктових, мигдальних та лактонних, ванільних та пудрових, деревних та цитрусових відтінків. Така гамма ольфакторних нюансів подібна до прекрасної класичної музики, що пробуджує уяву і прикрашає життя.

Історія аромату

 

Парфумерний будинок названо на честь Марини Гакрі. Розлучившись зі своїм блискучим чоловіком - принцом Андре Бурбон-Пармським, талановита та креативна жінка придумала власний проект – заснувала у тандемі з французьким бізнес-партнером Жилем Поммеро у 1993 році б'юті-бренд, оскільки ця тема цікавила її все життя. Через рік була презентована композиція Marina de Bourbon Classique, що дійсно вже стала класикою, а в даний час бренд подарував світу майже 60 чудових видань, відмінною рисою яких є аристократизм і шляхетність.

«Принцеса», вперше представлена у 2016 році, є однією з найкращих колекцій цього парфумерного будинку. Перший флакон лінії був схожий на діамант модного кольору «шампань», а друге видання – Passion, також ретельно огранене дизайнерами та продумане парфумерами, засліплює ще більше, демонструючи нові, пристрасні та спокусливі грані жіночності у флаконі, схожому на коштовний рубін.

Придбати Marina de Bourbon Cristal Royal Passion в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду з Франції, яка для багатьох поціновувачів елітних виробів по всьому світу уособлює прекрасну епоху розквіту французької аристократії та вишуканості королівської династії Бурбонів.

 

Ювелірне мистецтво спокуси

Хоча парфум звучить спокусливо і спокусливо солодко, в ньому немає ні краплі нудотності - вам подарує насолоду його королівський характер і водночас інтелігентність, баланс жіночності та привабливості.

Композиція відкривається чудовим поєднанням терпкого шляхетності бергамота та солодощі соковитого яблука. Ще привабливіше звучить серцевий акорд, де п'янкий жасмин і важка, чарівна тубероза доповнені витонченою горіховою гірчинкою мигдалю.

Завершать враження абсолютною гармонією гурманіки праліне, ніжності ванілі та вершкової деревини сандалу.

Це чудовий вибір для будь-якого вечора, який обіцяє бути незабутнім: варто купити Marina de Bourbon Cristal Royal Passion в інтернет-магазині La Grande – і жінка чудово змінюється, стаючи мрією!