0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Naughty Leather pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Naughty Leather Pour Homme Туалетна вода
Немає у наявності
Azzaro Naughty Leather Pour Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Azzaro Naughty Leather Pour Homme : витівка вдалася!

 

Модний дім Аззаро випустив нову лінійку, що інтригує, переосмислила визнану класику Azzaro Pour Homme. Світовий бестселер вже кілька десятиліть залишається еталоном стилю та шарму, але нові грані мужності відкривати завжди цікаво та інтригуюче!

Видання Naughty Leather Pour Homme пропонує дослідити чуттєвість тіла – недарма ж ця назва в перекладі звучить так інтригуюче: «Бешкетна, зухвала шкіра» дражнить сприйняття поєднання ванілі та шкіри, химерним міксом трав'яних і тварин, фужерних і димних, пудрових і освіжаюче-пряних акордів.

Така парфума підійде для побачення, багатообіцяючої зустрічі, розслаблюючого відпочинку або зустрічі без краваток осіннім чи зимовим вечором. Оптимальна стійкість і коректний шлейф дозволить вам насолоджуватися ароматом в інтимному плані, притягуючи мимоволі, на рівні інстинктів.

Трохи історії

 

У 2018 році вийшла чудова нова колекція Azzaro Pour Homme Sensual Blends, до якої увійшли кілька парфумів, які повертають нас у минуле, до культового видання Лориса Аззаро, представленого у 1978 році.

«Чуттєвий мікс» – це гідне продовження історії парфумерної лінії бренду, створеного в далекому 1975 році, що налічує нині у своєму активі вже майже сотню творів.

Авторами композиції Azzaro Naughty Leather Pour Homme став творчий тандем Louise Turner та Nisrine Bouazzaoui Grillie. Луїза Тернер – автор незрівнянної Lost Cherry Tom Ford, знаменитої туфельки Good Girl Carolina Herrera та її чоловічого доповнення Bad Boy, а Нісрін Грилі створила колекцію з 15 ароматів для H&M.

Крім незрівнянного шкіряного видання Naughty Leather, до сорокаріччя свого головного чоловічого шедевра модний будинок Аззаро представив темпераментний дерев'яний Hot Pepper, зелений фужер Wild Mint, жаркий східно-фужерний Amber Fever, пряний цитрусовий Ginger. Флакони відповідають обрисам класичної версії, але відрізняються виразними відтінками, кожен із яких відбиває суть свого вмісту, передаючи характер ув'язнених у яких композицій.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Azzaro Naughty Leather Pour Homme можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Парфуми для зваблення та спокуси

Звучання парфуму дуже привабливе, інтимне, він складений лише з трьох нот, але звучать вони просто чудово.

Свіжу хвилю на старті привносить гіркувато-трав'янистий нюанс артемізії з її ефектними відтінками полину та чорної смородини, чутливими та пряними нюансами, бальзамічними та ладановими тонами.

Головна тема шкіри виразно та шикарно звучить у центрі композиції, складаючи її чуттєве серце.

Завершується твір спокусливою ваніллю, яка буквально привертає до себе увагу.

Якщо вам хочеться стильно підкреслити свою природну чарівність, рекомендуємо купити Azzaro Naughty Leather Pour Homme в інтернет-магазині La Grande - і сповна насолодитися ефектом!