0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Pour Homme Hot Pepper

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Pour Homme Hot Pepper Туалетна вода
Немає у наявності
Azzaro Pour Homme Hot Pepper Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Azzaro Pour Homme Hot Pepper – гарячий темперамент!!

 

Модний дім Azzaro Pour Homme Hot Pepper пропонує вам відчути всі відтінки поцілунку в гарячій love Story: пристрасть, що обпалює, і пов'язаний з нею напруження емоцій змінюється жаром почуттів і завершується теплим задоволенням і комфортною розслабленістю. Саме через таку послідовність акордів проводить нам композиція з інтригуючою та зухвалою назвою «Гарячий перець», що наповнює простір навколо мускусними та деревними, м'якими та теплими пряними, пудровими та амбровими, свіжими та солодкими акордами.

Відмінний вибір для вечорів сезону осінь-зима – темпераментний, зігріваючий аромат, що наповнює потужною енергетикою.

Трохи історії

 

Колекція Azzaro Pour Homme Sensual Blends була представлена модним будинком Аззаро у 2018 році. До неї увійшли п'ять прекрасних нових інтерпретацій класичного бестселера Лоріса Аззаро, який стояв біля витоків парфумерної слави бренду – Azzaro Pour Homme.

Новинки відображають різноманітність спектру емоцій сучасного чоловіка – гарячий темперамент дерево-пряного Hot Pepper, шкіряний чуттєвий шарм Naughty Leather, свіжість зеленого фужера Wild Mint, розкіш та сексуальність східного Amber Fever, зухвалість та пікантність пряно-цитрусового Ginger Lover.

Автором композиції Azzaro Pour Homme Hot Pepper став талановитий сучасний майстер Філіп Романо (Philippe Romano), відомий співпрацею з такими марками як Alfred Dunhill, Emanuel Ungaro, Escada, Kenzo та Salvador Dali.

Красивий флакон зберіг форму флагмана минулого століття, і при цьому набув ефектного фіолетового відтінку, що демонструє харизматичність свого володаря – кожен флакон з колекції «Чуттєвого мікса» має свій унікальний колір, що передає характер аромату.

Нова колекція та улюблена класика будинку Аззаро представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Azzaro Pour Homme Hot Pepper ви можете буквально за кілька миттєвостей.

 

Ваше серце б'ється частіше!

Композиція відрізняється лаконічною простотою і водночас м'якістю, яскравістю, гарячим темпераментом, який вона вміло підкреслює у своєму власнику.

Першим заявляє себе гаряча, зухвала, гаряча нота стручкового перцю чилі. Такий неординарний початок, що вражає натуральністю звучання, змінюється незабаром центральною нотою рожевого перцю – більш теплого, ніж палить. Він спокійніший і комфортніший, і водночас чудово гармонує з першою нотою, роблячи її м'якшою.

Завершується враження базовим акордом кашмерану. Це – синтетична молекула, яка поєднала в собі властивості затишного, ніжного кашеміру та теплого, бархатистого дерева, наче нагрітого літнім сонцем.

Загалом парфум нагадує мексиканську кухню: пекучі пікантні страви деякі вважають too much, але загалом її обожнюють по всьому світу! Якщо вам потрібний такий темпераментний парфум-енерджайзер, рекомендуємо вам неодмінно купити Azzaro Pour Homme Hot Pepper в інтернет-магазині La Grande.