0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ermenegildo Zegna Wisdom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ermenegildo Zegna Wisdom Духи (тестер)
Немає у наявності

Ermenegildo Zegna Wisdom - Одна з головних чоловічих переваг!

 

Що потрібно успішному чоловікові? Потрібна ціла плеяда особистісних якостей: талант, шарм, сила, мудрість та вміння об'єднати воєдино всі ці переваги, інтегруючи їх у реальність – ось п'ять елементів мужності, п'ять складових ваших перемог! Італійський будинок моди з віковою історією Ermenegildo Zegna створив цю концепцію та втілює її в життя не лише своїми розкішними костюмами та аксесуарами, а й елітарною парфумерією. Композиція Wisdom – один із п'яти ароматів, що відрізняють елегантну та респектабельну сучасну людину, символ Мудрості – поєднання інтелекту з досвідом, тактом, вихованням та інтелігентністю.

Підкреслити всі ці якості ідеально дозволить парфум Ermenegildo Zegna Wisdom – освіжаюче розум і тіло цитрусово-фужерний твір парфумерного мистецтва. Майстри обрали для нього формат парфумів – це концентрований аромат, який чудово підійде для урочистостей, свят, побачень, респектабельних «зустріч без краваток» та інших вечірніх заходів та денних особливих приводів.

Історія аромату

 

Італійська якість, шик та елегантність – ось головні характеристики продукції модного будинку Ermenegildo Zegna , що існує вже майже ціле століття. З 1992-го колекції бренду доповнено також парфумерними лініями – вони посилюють враження цілісності та бездоганності створеного образу. Одна з найефектніших і найуспішніших колекцій марки – знаменита «Elements of Man», що вийшла в серпні 2017 року: п'ять головних елементів, що становлять єдине ціле в гармонійній особистості.

Шикарний і дизайн флаконів - дорогоцінне скло, важка золотиста кришка на магніті, незвичайної конструкції коробка - все це створює вам імідж людини виняткового, що цінує лише особливі речі, що заслуговують вашої уваги.

Крім «Мудрості» до неї увійшли також Integrity, Passion, Strength та Talent, - і всі ці твори ви зможете знайти чи замовити у нашому інтернет-магазині. Купити Ermenegildo Zegna Wisdom в Україні ви можете в La Grande як на сайті, так і в київському шоу-румі, де на вас чекає лише справжня продукція цього дорогого та стильного бренду з Італії.

 

Ermenegildo Zegna Wisdom – освіжіть свій розум!

Надати інтелекту драйву та тонізувати мозок, змусити його працювати на повну міць дозволить цитрусовий коктейль із соковитих та стиглих сонячних плодів Італії, серед яких солують мандарин та лимони, об'єднуючись у кисло-солодкий ароматний феєрверк! З перших нот композиція надзвичайно бадьорить і заряджає позитивом, дозволяючи миттєво прокинутися, причому у відмінному настрої і з ясною головою.

Гармонійно поєднуються з таким стартом і квіткові ноти серця: лимонна вербена доповнена тут квітами апельсинових дерев та благородною прохолодою лаванди. Коріандр надасть їх звучанню пікантності та пряного шарму.

Фінал притягує нездоланним магнетизмом мускусу, багаторазово посилюючи вашу природну чарівність.

Якщо вам необхідний аромат, здатний зробити розум тверезим і здоровим, налаштувавши на максимум продуктивності протягом дня, варто купити Ermenegildo Zegna Wisdom - Він чудово впорається з поставленим завданням!