0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Antonio Banderas Her Secret Desire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas Her Secret Desire Туалетна вода
392 грн
Antonio Banderas Her Secret Desire Туалетна вода (тестер із кришечкою)
80ml
510 грн
Antonio Banderas Her Secret Desire Набір (туалетна вода 80 мл + дезодорант 150 мл)
Немає у наявності

Вам хочеться бути помітною, підкреслити свою жіночність і посилити вплив чарів, які ви маєте? Ласкаво просимо до всесвіту Secret Collection, де майстри відомого парфумерного бренду вже приготували для вас чергову несподіванку - розкішний і важкий аромат Her Secret Desire . Чуттєвий, солодкий, складний і привабливий, він приваблює вас своїми хвилюючими пахощами, викликає вигуки захоплення у молодих людей, навіть випадково опинилися з вами поруч, змушуючи їх проводжати вас поглядом, повним здивування та інтересу.

Антоніо Бандерас – найпопулярніший голлівудський актор родом із Іспанії. Привабливий і харизматичний чоловік, який має яскраву зовнішність, запам'ятався своїм шанувальникам відомими ролями у художніх фільмах. До захоплень актора відносяться також танцювальне мистецтво, вокал, виноробство. 1997 року до цього списку додається ще один пункт – парфумерія. У співпраці з багатонаціональною парфумерною компанією Antonio Puig народжується бренд, названий ім'ям його засновника – Antonio Banderas. Роботи, які він презентував, адресовані чоловікам і жінкам. Ці аромати запам'ятовуються, викликають позитивні емоції, супроводжують свого володаря в моменти, які найбільш важливі для нього: на роботі чи у відпустці, на романтичному побаченні чи зустрічі з друзями, на урочистому заході чи затишній домашній атмосфері. Важливо лише підібрати «свою» композицію – ту, яка даруватиме вам радість та натхнення. А купити парфум від Antonio Banderas за чудовою ціною ви завжди можете в інтернет-магазині Lagrande.

Her Secret Desire – це чергове поповнення лінійки ароматів Secret, перший з яких адресований представникам сильної статі був випущений у 2010 році. Через два роки торгова марка презентувала дебютне жіноче видання колекції. На сьогоднішній день вона представлена більш ніж десятком робіт, основна ідея яких – чуттєвість, сексуальність, загадковість та магнетизм.

Мелодія туалетної води, презентованої у 2019 році, як і всі її попередниці, розповідає нам про мистецтво спокуси та спокушання. Вона спонукає свою володарку бути рішучою, відкритою, розкутою, продемонструвати оточуючим свою ніжність, жіночність, чарівність.

Her Secret Desire – це солодка та чарівна композиція, яка відноситься до сімейства «фруктові квіткові». Вона звучить насичено, голосно, хвилююче, з перших миттєвостей захоплюючи жінку у вир пристрасних, темпераментних, чуттєвих нот. Туалетна вода стартує оптимістичним флером запашної малини, насолода якої «розбавляють» акценти делікатного бергамоту, що надає початковим акордам свіжість і терпкість. Гіркувато-солодкі неролі, п'янкий жасмин, відтінки пудрового ірису та романтичної гарденії поєднуються в квітковому «серці» парфуму. Його фінал таїть у собі розкішні солодкувато-дерев'яні нюанси сандалу, акценти бархатистої ванілі, димно-солодкого ладану, пряно-бальзамічну хвойну свіжість ялиці.

Придбати вишуканий парфум від Antonio Banderas ви можете, відвідавши наш магазин. На інтернет-вітрині Lagrande представлений широкий вибір оригінальних парфумерних товарів та косметичних продуктів від відомих брендів.