0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Elie Saab Essence No. 7 Neroli

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Essence No. 7 Neroli Парфумована вода
Немає у наявності

Історія успіху модного будинку Elie Saab розпочалася у 80-х роках минулого століття. Тоді молодий дизайнер із Лівану вирушив до Франції, щоб професійно вивчати моду. Відучившись один рік у коледжі, він зрозумів, що йому не терпиться почати творити і він не готовий віддати кілька років свого життя пізнанню теорії, тому вирішив ризикнути і, повернувшись на батьківщину, відкрив власне ательє.

Вміння майстерно поєднувати західні та східні мотиви, використання виключно ексклюзивних тканин, розкішного декору, колекційного мережива та ручної вишивки швидко набуло йому популярності. Серед його клієнтів були найзнаменитіші та найвищі особи, включаючи королеву Йорданії. А вже з 90-х Елі Сааб почав активно розширювати бізнес та завойовувати європейський ринок. У 1997 він представив колекцію в Римі, в 1998 запустив pret-a-porter у Мілані, за ними пішли Монако та Париж. Величезним проривом став 2002 рік, коли Холлі Беррі відвідала церемонію Оскара у сукні від торгової марки та отримала заповітну золоту статуетку. З того часу туалети будинку стали невід'ємною частиною гардеробу голлівудських красунь та бажаним придбанням для модниць у всьому світі.

З 2011 року бренд випускає і власну лінійку парфумерії. Колекцію Essence було розпочато у 2014 році випуском чотирьох унісексових композицій, за якими пішли нові видання, як чудовий No. 7 Neroli . Усі релізи присвячені одному ключовому компоненту та створені, щоб повною мірою розкрити його красу. Над їх створенням працював Франсіс Куркджіян (Francis Kurkdjian), один із найкращих парфумерів сучасності, який прославився співпрацею з торговими марками Lanvin, Narciso Rodriguez, Jean-Paul Gaultier, Guerlain та Christian Dior.

На створення чарівного квіткового аромату його надихнула легенда XVI століття про італійську принцесу, яка купалася у ванні з білих та пухнастих квітів. Тому парфум вийшов напрочуд світлим, граціозним і трепетним, вишуканому десерту, що не поступається у своїй ніжності - який зачаровує з першого зітхання.

Це втілення чистоти та гарного настрою, напрочуд позитивний, але в той же час делікатний букет, що підкорює неймовірною палітрою відтінків, складною грою відблисків на шкірі та віртуозно збудованим балансом свіжості та солодощі. Домінуючі акорди неролі в ньому посилені невагомими акцентами флердоранжу, який подібний до витонченого мережива - такий же вишуканий і повітряний, захоплює в запаморочливий вихор емоцій, допомагаючи миттєво забути про проблеми. Чарівний танець білих пелюсток доповнений вершково-кремовими акцентами мускусу, тому звучання стає більш об'ємним та переливчастим. А пікантна пряність гвоздики додає чудової динаміки та гостроти, щоб потім неспішно розтанути у затишних обіймах кедрової деревини. Просто чарівна комбінація, яку неможливо залишити без уваги!

Придбати Elie Saab Essence No. 7 Neroli в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.