0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight Парфумована вода
96 грн
Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight Парфумована вода (тестер)
100ml
3 889 грн

Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight: таємниця чарівності та чуттєвості



У казці про Попелюшку рівно опівночі чари зникають, карета перетворюється на гарбуз, а бальне вбрання у стару сукню. Новий аромат Viktor & Rolf з лінійки «Flowerbomb», діє по-іншому: він народжує відчуття свята, дарує своїй героїні впевненість, радісний настрій, які ніколи не залишають її, зберігаючи свої чари навіть із приходом ночі!
Яскравий букет, що сяє солодкими іскрами, зачаровує, обволікає ореолом таємничості, пробуджує чуттєвість, обіцяє здійснення ідилічних мрій, посилює шарм і чарівність. П'янка ароматна мелодія закликає зняти маску стриманості та неприступності, відкинути нерішучість і дозволити грайливим, спокусливим рисам характеру проявитися у всій їхній красі та блиску. Парфуми створені для завершення світського образу сміливої, рішучої жінки, надаючи йому розкішної елегантності.



Історія аромату


Віктор Хорстінг і Рольф Снорен, що підірвали класичні уявлення про парфумерію, не перестають дивувати шанувальників незвичайними, провокаційними нішевими шедеврами. У лютому 2019 року дизайнерський дует з Нідерландів представив чергову, 25-ту серію чарівної та загадкової колекції «Квіткова бомба».
Новинка, видана в концентрації EDP і названа «Опівночі», покликана, згідно з анонсом бренду, стати другим «я» своєї володарки. Над композицією твору працював квартет парфумерів: Домінік Ропійон, Фанні Баль, Домітіль Бертьє та Карлос Бенеїм.
Аромат вийшов привабливий, чуттєвий, сексуальний, тому купити Flowerbomb Midnight варто тим жінкам, які готові випустити на волю таємні сили і бажання, приховані в глибині душі. Здійснити вашу мрію допоможе інтернет-магазин оригінальної парфумерії Lagrande!



Чарівна сила квіткового вибуху


Приголомшливо красивий, ніжний та солодкий букет зібраний з невеликої кількості багатогранних, переливчастих компонентів. Їхні віртуозно збалансовані акорди спокушають інтимним звучанням, пронизують почуття гострими пристрасними акцентами, зачаровують важкими пахощами.
Верхні нотки іскристої мелодії представлені густими, трохи терпкими тонами чорної смородини та витонченими, екзотичними нюансами фруктової кислинки гранату. Свіжі та соковиті переливи прокладають дорогу до шовковистого «серця», в незбагненній глибині якого звабливо пульсують пелюстки місячного жасмину та елегантного півонії, причаровують пряними та цукровими, медовими та мускусними, яблучними та м'ятними аспектами. У теплому прозорому шлейфі загадково мерехтять кремові краплі пудрової ванілі і ніжно вібрують контрастні відтінки білого анімалістичного мускусу.

Придбати Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight, щоб випробувати магічний вплив парфуму на оточуючих, ви можете на сайті lagrande.com.ua, замовивши доставку у зручний для Вас спосіб.