0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maison Francis Kurkdjian Maison Francis Kurkdjian a la Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Maison Francis Kurkdjian A la Rose Парфумована вода
374 грн
Maison Francis Kurkdjian A la Rose Набір (парфумована вода 3 флакони по 11 мл)
5 218 грн
Maison Francis Kurkdjian A la Rose Крем для тіла
250ml
2 830 грн
Maison Francis Kurkdjian A la Rose Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Maison Francis Kurkdjian A la Rose Набір (парфумована вода 5 флаконів по 11 мл)
Немає у наявності
Maison Francis Kurkdjian A la Rose Димка для волосся
Немає у наявності

Maison Francis Kurkdjian A la Rose – аромат королеви

 

Бренд знаменитого сучасного парфумера Maison Francis Kurkdjian представляє унікальний аромат на тему Троянди ексклюзивне видання A la Rose , яке було створено спеціально для Японії. Особливістю парфумерії цієї країни є витонченість, легкість, делікатність звучання. Троянда представлена тут безліччю ніжних відтінків та прикрашена цитрусовими, фіалково-пудровими, деревними та пряними нюансами.

Така парфумована вода чудово доповнить ваші образи, створені для весняного та літнього сезонів – романтичні, витончені, повні тонкої чарівності, яким наділена і ця дивовижна квітка.

Найніжніший світанково-рожевий відтінок флакона підкреслює характер парфуму всередині - настільки ж трепетний і жіночний.

Історія аромату

 

Автор бренду Мейсон Френсіс Кюркджян відомий такими шедеврами, як Green Tea Elizabeth Arden, My Burberry, Baccarat Rouge 540.

Парфумер вже звертався до теми троянд, створюючи твір Feminin Pluriel, присвячений різноманіттю жіночих характерів. Цього разу натхненням для майстра стала картина французької художниці Марі Елізабет Луїзи Віже-Лебрен, на якій вона зобразила королеву Марію Антуанетту в оточенні троянд. Образ нескінченної ніжної жіночності та прекрасних кольорів ідеально склався в єдине ціле та дозволив майстру створити ольфакторне втілення прекрасної асоціації.

Композиція вийшла в 2014 році і настільки сподобалася публіці, що через два роки був представлений фланкер ? la Rose Extrait de Parfum Parfum. Потім у 2019 з'явилася версія у форматі туалетної води, а в 2020 році Кюркджян запропонував аромат троянд навіть як чоловічий парфум.

Купити Maison Francis Kurkdjian A la Rose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного Кюркджяном у 2006 році в тандемі з бізнес-партнером Марком Шайя.

 

Букет чудових квітів для Досконалості!

Композиція відкривається свіжим та іскристим акордом цитрусів – калабрійського бергамота та каліфорнійського апельсина. Соковиті, наповнені сонцем плоди віддадуть вам свою позитивну енергетику з перших секунд.

У серці твори панують незрівнянні королівські квіти: болгарські та граські троянди. Їхню ідеальну красу відтіняють оксамитові тони фіалок і важкі, жіночні переливи магнолій з їх південним колоритом, вираженим вершковими, сливовими та лимонними нюансами. Магнолія незрівнянно поєднується з трояндою і дарує вам справжню гармонію квіткових нот.

В основі ви можете насолодитися дерев'яним благородством кедра і емоційною, нескінченно привабливою магією мускусу.

Якщо ви хочете наголосити на красі жінки, вам, безумовно, варто купити Maison Francis Kurkdjian A la Rose в інтернет-магазині La Grande і насолодитися чарівним шлейфом, який він подарує красуні, перетворивши її на справжню казкову принцесу!