0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Acqua Di Gio Absolu Instinct

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Acqua di Gio Absolu Instinct Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Armani Acqua di Gio Absolu Instinct Парфумована вода
Немає у наявності

Його називають нереальним і приголомшливим, відзначають, що цей аромат значно відрізняється від попередньої версії та всієї колекції, до якої він належить, загалом. Тільки цього достатньо, щоб приділити час черговій новинці від торгової марки Armani, яку очікують модники, і ближче познайомитися з нею. Можливо, пахощі Acqua di Gio Absolu Instinct відкриють вам новий простір, де вас відвідають неординарні ідеї. Або воно дозволить вам виглядати цікаво, привабливо і додасть додатковий шик вашому і без того вишуканому вигляду. У будь-якому випадку, годинник, проведений в обіймах цього хвилюючого ароматного флеру, точно буде незабутнім!

Всім сучасним шанувальникам фешн-індустрії чи парфумерії класу люкс відоме ім'я легендарного Дорджі Армані – засновника однойменного бренду. Італійському дизайнеру судилося не лише стати одним із законодавців світової моди минулого століття, але також увічнити своє ім'я у назві благородних та розкішних ароматів. Крім того, в асортимент, що пропонує його компанія, також входить декоративна косметика, стильні аксесуари, прикраси, сонцезахисні окуляри та наручний годинник, предмети для декорування інтер'єру житлових приміщень. Епоха парфумерії для Армані починається в 80-х роках століття - тоді один за одним з'являються шедеври, які бренд випускає спільно з L'Oreal. Багаті композиції, створені іменитими майстрами, парфумерні хіти, визнані найкращими у певний час, бестселлери, популярність яких не згасає після років – всі видання можна знайти в портфоліо Armani .

Історія під назвою Acqua di Gio розпочалася у 1995 році. Тоді було видано першу роботу, адресовану прекрасній половині людства. Слідом за нею було представлено однойменну версію для чоловіків, що стала в наші дні справжньою легендою. Дізнатися, як сьогодні представляють парфумери бренду чоловічу харизму, відчути магію досконалої композиції можна, вирішивши купити Acqua di Gio Absolu Instinct .

В описі продукту на офіційному сайті бренд згадує про нього як про «новий чуттєвий аромат для чоловіків». Натхненням для автора роботи став момент зустрічі моря з деревом. Для початкових нот парфумер Альберто Моріллас відібрав безтурботність та приємну прохолоду морських нот. Він поєднав цей хвилюючий акцент із оптимістичним міксом цитрусів – дуетом динамічного лимона та вишуканістю терпкого бергамоту. Для «серцевої» ноти маестро поєднав смолисто-терпку розкіш пачулі з неординарним нюансом морських водоростей. Ароматну симфонію він завершив відтінком дерев'яного бурштину та інтригуючим мотивом ебенового дерева, що вносить у мелодію пряно-ванільні дерев'яні відлуння, що надає їй таємничості та магічної привабливості.

Купити вишуканий парфум від Armani ви можете у Lagrande. Наш інтернет-магазин пропонує своїм покупцям широкий вибір як видань, що давно полюбилися, так і щодо нових робіт, рідкісних або модних ароматів. Тут на вас чекають відмінні ціни і тільки оригінальні товари.