0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Love Shot

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex nihilo Love Shot Парфумована вода
6 702 грн
Ex nihilo Love Shot Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Ex nihilo Love Shot Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Нішевий будинок Ex nihilo заснували троє друзів, об'єднаних пристрастю до авангардизму. Спільне хобі переросло у бажання створити щось унікальне, нетипове та неповторне. Задуманий як альтернатива стереотипному люксу бренд швидко завоював популярність, адже його аромати яскраві, індивідуалістичні та самобутні, вони адресовані харизматичним і успішним особистостям, які звикли виділятися в натовпі. Завжди бути унікальними – їх девіз, тому їм так підходять незвичайні та привабливі композиції.

Жіночий парфум Love Shot було випущено у 2016 році, спеціально до Дня Валентина. Це вишуканий фруктовий шипр, що поповнив колекцію Les Interdites . Над його створенням працювала Наталі Граціа-Четто (Nathalie Gracia-Cetto) із Givaudan, відома своїми роботами для Christian Dior, Kenzo, ST Dupont, Yves Saint Laurent та Boucheron. Надихали її 70-х роки минулого століття – суперечлива епоха, яка запам'яталася сексуальною революцією, культурою хіпі та нонконформізмом, появою стилю «унісекс». До того ж це найбільш еклектичний період в історії всесвітньої моди, і його контрастну та химерну атмосферу чудово передає чудовий букет.

Подвійний за своєю суттю, він відрізняється гранично лаконічною пірамідою, всього з трьох домінуючих нот, але, разом з тим, вражає майстерно збудованою гармонією та неймовірною палітрою відтінків. Парфумована вода віртуозно поєднує в собі виразну елегантність із гурманською солодкістю, а навмисну еротичність з аристократичною витонченістю. Це просто неймовірний аромат, сексуальний, хвилюючий уяву і безкомпромісно жіночний. Вражає наповал, як постріл із револьвера. А ще запрошує відкрити завісу таємниці і поринути у світ заборонених задоволень, нашіптуючи на вушко, що найдієвіший спосіб подолати спокусу — піддатися йому.

Парфум балансує між дорогим шиком і юнацькою зухвалістю, чарівною витонченістю і наполегливістю, чарівною знемогою і хуліганистим бешкетом. Він чарівний у своїй непередбачуваності і не схожий на інші, іскристий і спокусливий - одного разу зустрівши його неможливо забути, як і його власницю!

Відкривається він чарівними малиновими переливами. Стигла ягода представлена в обрамленні невагомих мускусних струменів, завдяки чому набуває чудової витонченості та ніжності. Це наче вишуканий десерт, поданий на повітряній підкладці із ретельно збитих вершків. Хвилюючі шкіряні акорди не дають композиції скотитися в кондитерську насолоду, надаючи фруктовим мотивам незрівнянну чуттєвість і гармонійно завершуючи карколомну комбінацію. Це чудовий вибір для денного чи вечірнього ансамблю, свят та вечірок, урочистих заходів та побачень. Той найфінальніший штрих, який зробить ваш образ незабутнім!

Придбати Exnihilo Love Shot в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.