0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun Парфумована вода
Немає у наявності
Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun

 

Глибокий і теплий, запашно-димний аромат Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun дійсно миттєво охоплює зігріваючою магією, немов сонце своїм променям. Таке ж чарівне відчуття виникає у вас біля будь-якого джерела природного вогню - біля каміна в затишному будинку або біля вогнища у романтичний вечір. М'яке тепло розтікається по тілу, проникаючи в кожну клітинку, і наповнюючи її чуттєвою енергією та первозданною силою. Виняткове задоволення, продовжити яке вам захочеться цілу вічність!

Немов відблиски вогню, аромат переливається барвистими відтінками амбри і дерева, теплих прянощів і ванілі, бальзамічних смол і солодкості, що обволікає.

Він божественно звучить зимовим чи осіннім вечором у приємній респектабельній компанії – дорогий, статусний, солодкий символ того, що ваше життя, безперечно, відбулося неймовірно вдало.

Трохи історії

 

Шикарна та дорогоцінна The Velvet Collection була презентована модним будинком Дольче та Габбана у 2011 році, коли вийшли перші 5 видань цієї селективної лінії нішевої парфумерії: унісексові Velvet Patchouli, дерев'яні чоловічі Velvet Vetiver та Wood, а також квіткові жіночі видання Velvet. Це був перший досвід елітної лінійки парфумів у бренду, який традиційно є символом європейської розкоші з ефектним італійським акцентом, і він виявився неймовірно вдалим. Автором прем'єрних творів став чудовий парфумер Rodrigo Flores-Roux (Родріго Флорес-Ру).

Зараз у «Оксамитовій Колекції» налічується вже 22 парфуми, і, безперечно, вона буде продовжена. Автором композиції Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun, що вийшла в 2017 році, є вже інший автор, Frank Voelkl, який тим не менш, зберіг шарм флагманських видань і привніс у них не менше чари в інших аспектах.

Вся колекція «Оксамит» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Чарівність янтарного сонця…

Композиція з перших миттєвостей огортає вас насолодою ванілі та квітів з особливим екзотичним орієнтальним колоритом – лабдануму з його чуттєвим підтоном, та іланг-ілангу – справжнього афродизіаку!

У серці твори колоритно і тепло звучать димні ноти в повній гармонії з вершково-кремовою деревиною сандалу, обсипаним щедрим розсипом пряних запашних нот коріандру та перцю.

Завершальний акорд підкорює серця неймовірно барвистою, багатогранною палітрою смол: тут зібрані містична мирра та солодкий бензоїн, бальзамічний опопонакс та цитрусовий олібанум. Боби тонка і пачулі привносять у фінал яскравий східний акцент, посилений оксамитової деревної базою солодко-пряного уду, прикрашеного нюансом кориці.

Якщо ви віддаєте перевагу східним ароматам, рекомендуємо купити Dolce & Gabbana Velvet Amber Sun в інтернет-магазині La Grande, адже цей безцінний скарб стане справжньою окрасою навіть найрозкішнішої колекції!