0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія David Jourquin Cuir Altesse

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

David Jourquin Cuir Altesse Парфумована вода
Немає у наявності

David Jourquin Cuir Altesse : еліксир розкоші, спокуси та аристократизму

Жива, хвилююча, стильна та елегантна композиція звучить так, ніби садить вас у затишне шкіряне крісло біля каміна, в якому потріскують вуглинки, огортає теплим пледом, підносить кришталевий келих вина та пропонує помріяти. Переливчаста мелодія, просочена смолистою насолодою, запахами квітів і прянощів, залучає свою героїню у вир паризької атмосфери, веде до блискучих вогнів ресторанів і кабаре Монпарнаса. Вона запрошує поринути у світ шику та безтурботності, насолоджуватися джазовою музикою, танцювати та фліртувати, інтригувати загадковою недомовленістю.

Цей багатошаровий, магнетично привабливий букет створений для тих, хто любить приміряти нові аромати, експериментувати, демонструвати свою неординарність. Він чудово розкривається в теплу пору року, підходить для носіння вдень або ввечері, чудово поєднується з вбранням у діловому стилі та вечірнім платтям, завжди ефектно доповнюючи образ яскравої, незалежної, розкішної красуні.

 

Історія аромату

Парфумерна колекція дизайнера David Jourquin присвячена відтінкам запаху її величності шкіри – кокетливим, зухвалим, спокусливим, статусним, які розбурхують думки та збуджують чуттєві бажання. Видані торговою маркою композиції органічно поєднують класику та сучасність, відображають чоловіче бачення жіночої сутності, гармонію солодких ароматів із внутрішнім станом героїні. Глибокі та неоднозначні, вони втілюють дитячі спогади творця бренду, його емоційний настрій та любов до старомодної розкоші.

Серія Cuir Altesse , присвячена головним у житті Давида Журкена жінкам – бабусі та мамі, була представлена на Міланській виставці Esxence навесні 2014 року. Піраміду парфуму склала чарівна, обдарована неординарним мисленням Cecile Zarokian – автор незвичайних, складних та нестандартних нішевих шедеврів.

Парфумована вода поставляється у скляному флаконі, одягнений у футляр, виконаний із темно-фіолетової шкіри, закритому дерев'яною кришкою. Шийка пляшечки прикрашена елегантною трояндою з чорного атласу, що свідчить про піднесену жіночність і шляхетність.

 

«Шкіряна» ода чуттєвості, затишку та ніжності

Цілісна, вібруюча мелодія парфуму побудована на контрасті соковитих фруктових та квіткових мотивів, пікантних спецій та димчастих деревних тонів. Вона переливається бархатистими тонами, обволікає щільною пудрою вуаллю, манить м'якими анімалістичними обертонами.

У верхніх нотах чути акорди солодкого апельсина, запашного кардамону та приємного, трохи терпкого рожевого перцю. «Серце» полонить грою ніжних, трохи солодкуватих рожевих пелюсток і білого жасмину, спокушає гіркими бальзамічними пасажами почуттів, п'янить східною пряністю кмину та гвоздики. М'який замшевий шлейф дивує витонченими, чуттєвими переливами привабливого бензоїну та вологого лісового моху, крутить голову вкрапленнями кумарину та теплою, гурманською ванілі.

Купити David Jourquin Cuir Altesse та насолоджуватися чарівним еліксиром кохання та ніжності ви можете в інтернет-магазині оригінальної парфумерії La Grande .