0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Derek Lam 10 Crosby Something Wild

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Derek Lam 10 Crosby Something Wild Парфумована вода
Немає у наявності

Derek Lam 10 Crosby Хтось Wild – подарунок любителькам пригод

Цей цілісний, злагоджений, привабливий аромат адресований шанувальницям східної пишноти, яка п'янить виразною насолодою, полонить хвойними, бальзамічними мотивами, огортає загадковим духмяним серпанком. Стильний, лаконічний букет підходить тим жінкам, які захоплюються подорожами, люблять азартні розваги, з усмішкою зустрічають несподівані труднощі. Власниці парфуму – самостійні, енергійні, успішні особистості, відкриті для всього нового та націлені на результат. Вони в деталях продумують свій образ, не женуться за мінливою модою, створюючи натомість самобутній, індивідуальний стиль, який оновлюють та вдосконалюють за власним бажанням, завжди залишаючись красивими та неповторними.

Ароматний аксесуар виглядає витончено та презентабельно, підходить для носіння у будь-яку пору року, чудово доповнює елегантний діловий або невимушений денний ансамбль. Він, як магніт, притягує чоловічі погляди, гарантує приємні компліменти, піднімає настрій, бадьорить, занурює у стан комфорту та веселощів.

 

Історія аромату

Бренд Derek Lam 10 Crosby набув популярності завдяки випуску модних, вишуканих, жіночних моделей одягу, взуття, сумок, сонцезахисних окулярів та оригінальної парфумерії. Всі колекції Дерека Лема унікальні та неповторні, елегантні, зручні та якісні. Натхненні атмосферою Нью-Йорка, що ніколи не затихає, вони відрізняються граціозністю, легкістю і демократичністю. Як видавець парфумерних творів дизайнер дебютував у 2015 році, представивши лінійку з десяти лаконічних композицій, які народилися зі спостережень за реальними сценками, які щодня відбуваються на вулиці Кросбі, де розміщено офіс компанії.

Музою серії Something Wild стала дівчина, яка не бажає сидіти в чотирьох стінах своєї квартири та страждати від самотності. Вона виходить із дому, у захопленні дивиться на висотні будинки, дерева, машини, людей – і від щастя починає танцювати, привертаючи схвальні і здивовані погляди. Саме такий відеоряд супроводжував вихід парфумованої води, одягненої у гладкий білий флакон із бордовою смужкою.

 

Завзяття запальної композиції

Присвячений несподіваним подіям, свідком або учасником яких може стати будь-хто, цей парфум оточує витончено солодкою, димчастою, теплою та м'якою аурою. Різноманітність відтінків формують дві ноти, на яких побудовано привабливу, екзотичну піраміду.

Хвойні, димні, смолисті тони кедра іскряться шляхетністю та деревним теплом, заспокоюють бурхливі емоції, утихомирюють почуття, наповнюють мелодію глибиною та проникливістю. Мадагаскарська ваніль – визнана королева афродизіаків, чарівна та пристрасна спокусниця – насолоджує нюх розкішними гурманськими пасажами, зачаровує терпкими карамельними та ромовими нюансами. Її насичені пряні акорди розбурхують уяву, надають образу важкої таємничості, викликають відчуття свята.

Придбати Derek Lam 10 Crosby Something Wild можна в Україні, оформивши замовлення на сайті інтернет-магазину La Grande .