0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Derek Lam 10 Crosby Looking Glass

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Derek Lam 10 Crosby Looking Glass Парфумована вода
Немає у наявності

Derek Lam 10 Crosby Looking Glass – не озирайтесь на минуле!

Багатогранне, мінливе життя відкриває свої таємниці лише сміливим, безстрашним, впевненим у собі людям, тим, хто прагне відкриттів і пригод, прагне досягти поставленої мети, не шкодує про минуле, а з надією дивиться вперед. Такі герої зустрічаються не тільки серед чоловіків – активність, енергійність, наполегливість, азарт притаманні жінкам. Саме їм, яскравим, привабливим та привабливим, Дерек Лем присвятив орієнтальний квітковий букет із таємничою назвою «Задзеркалля».

Ефектна східна композиція звучить привабливо і привабливо, розпалює бажання пізнати таємниці навколишнього світу. Вона занурює свою героїню в безтурботний стан, змінює її образ та настрій, дозволяє залишатися собою, не підлаштовуючись під обставини, мріяти та вірити, що все задумане здійсниться. Задерикувата, енергійна та чуттєва мелодія розкріпачує, звільняє від умовностей та стереотипів, підкорює серця, привертає чоловічу увагу. Парфум красиво розкривається в холодну пору – восени та взимку, відрізняється високою стійкістю, має приглушений шлейф, підходить для носіння ввечері та вдень.

 

Історія аромату

Засновник бренду Derek Lam 10 Crosby любить Нью-Йорк, на його жвавих вулицях він черпає натхнення для творчості, заряджається енергією невгамовного мегаполісу. Його легкі, витончені, романтичні моделі одягу, взуття та аксесуарів подобаються і молодим, розкутим дівчатам та елегантним, статусним леді.

Але Дерек Лем не зупинився на досягнутому, і 2015 року представив 10-серійну парфумерну колекцію, охарактеризовану ним як «інноваційну, шикарну, демократичну». Вишукані бюджетні видання розраховані і на повсякденне використання, і особливі випадки. Вони задовольняють уподобання як любительок класичних композицій, так і прихильниць зухвалих, пікантних парфумів.

Аромат парфумованої води Looking Glass народжений з відчуття самотності та бажання повернутися до активного життя, знайти нових друзів та кохану людину, насолоджуватися своєю унікальністю та неповторністю. Білий циліндричний флакон для цього еліксиру дизайнер доповнив світло-бурштинової смужкою, яка викликає асоціації із застиглим сонячним світлом, юністю, мрійливістю та радістю.

 

Ванільний десерт із вершковими квітами

Ніжне весняне тепло, солодке пахощі екзотичних квітів, коричні, горіхові, карамельні нюанси формують піраміду букета, в якому, немов у чарівному дзеркалі, відбивається образ романтичної, загадкової красуні. Про неї розповідають ноти кремової магнолії, полонять лимонною свіжістю, південним сонцем, морськими хвилями та солодкою ваніллю, оспівують жіночність та чуйність. Ноти серця звуть у квіткові обійми, зачаровують м'якою пряністю, медовою терпкістю та насолодою, радують різноманіттям відтінків. В основі звучать акорди бобів тонка, дивуючи непередбачуваними акцентами, даруючи тепло та ніжність.

Придбати Derek Lam 10 Crosby Looking Glass - еліксир впевненості, чуттєвості та сили - ви можете в інтернет-магазині La Grande .