0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Derek Lam 10 Crosby Ellipsis

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Derek Lam 10 Crosby Ellipsis Парфумована вода
Немає у наявності

Derek Lam 10 Crosby Ellipsis : романтична казка про кохання та пристрасть

Чарівність таємних рандеву, радість несподіваних зустрічей, інтригуюча загадковість поглядів і усмішок прекрасних незнайомок з'єдналися в цій яскравій, захоплюючій та виразній композиції. Вишуканий орієнтальний аромат малює портрет стильної, чуттєвої та чарівної красуні, яка здатна підкорити найнеприступніші серця та захопити за собою, зберігаючи щирість, ніжність та романтичність. Його героїня має благородні, елегантні манери, вона вміє привертати увагу і триматися на відстані, залишаючись бажаною і недоступною.

Солодкі пасажі букета, складеного згідно з сучасними віяннями моди, надають образу кокетливі риси, витончено відтіняють жіночність, витонченість та енергійність своєї власниці. Ароматний аксесуар найкраще звучить навесні, добре поєднуючись з одягом будь-якого стилю: з вечірніми сукнями та джинсами, джемперами, спідницями та блузами, однаково добре підходить для урочистих подій та повсякденного використання.

 

Історія аромату

У 2011 році брендом Derek Lam 10 Crosby було видано колекцію жіночого одягу, представлену володарем престижних дизайнерських премій, американським модельєром китайського походження Дереком Лемом як «демократичний шик».

Балансу між лаконічністю та розкішшю, природністю та технологічністю дизайнер дотримувався і в процесі роботи над дебютною парфумерною лінійкою, складеною з десяти яскравих, стильних композицій. Видання 2015 року з'явилися під впливом людей та подій, що відбувалися на вулиці Кросбі. Вони адресовані жінкам будь-якого віку, розраховані на носіння у різних обставинах та життєвих ситуаціях.

Ідея серії Ellipsis народилася з випадково побаченого незручного першого побачення, хвилювань та переживань закоханих. Почуття, що наринули, перетворюють героїв, їхні очі палають пристрасним вогнем, збуджують сміливі бажання, не затьмарюючи при цьому чистоту помислів.

Парфумована вода представлена в традиційному циліндричному флаконі, виконаному в білому кольорі і прикрашеному блідо-сірою смужкою, що натякає на скритність і таємничість: перше боязке почуття не шукає розголосу.

 

Солодкий символ чуттєвості та шляхетності

Композиція парфуму побудована на переплетенні двох зачаровують багатими відтінками нот, які передають відчуття закоханості, що раптово виникла, і трепет, викликаний випадковою зустріччю поглядів.

Першими вступають димчасті, з ледь вловимим мускусним нюансом акорди теплого витонченого сандалу – стародавнього символу життєвої енергії. Його солодкуваті деревно-бальзамічні тони звучать вишукано і благородно, заспокоюють вируючі емоції. Потім чується солодкий, чарівний жасмин - він надає звучанню тонкої пряності і приємної квіткової свіжості, пробуджує чуттєвість і сміливість. У основі сандалові і жасминовые мотиви зливаються, формуючи важкий, глибокий, жіночний шлейф.

Придбати Derek Lam 10 Crosby Ellipsis можна на сайті La Grande: ми пропонуємо оригінальну продукцію, доступні ціни та доставку в будь-яке місто України.