0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Derek Lam 10 Crosby Drunk On Youth

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Derek Lam 10 Crosby Drunk On Youth Парфумована вода
Немає у наявності

Derek Lam 10 Crosby Drunk On Youth : сп'яніння молодістю

Цей п'янкий, грайливий аромат нагадує про теплі місячні ночі, романтичні прогулянки пустельними вулицями, пристрасні поцілунки, від яких земля йшла з-під ніг... Він народжує яскраві спогади про перше юнацьке кохання і пробуджує трепетні почуття, заряджає адреналіном, радість, розкріпачує та надихає на несподівані вчинки. Фруктова квіткова композиція оспівує молодість і романтику, закликає розважатися і насолоджуватися життям, адже воно дуже швидкоплинне, і жодну мить не можна прожити знову!

Хвилюючий, освіжаючий та пульсуючий букет адресований чарівним, життєрадісним жінкам, які вміють відволікатися від повсякденних турбот, перетворювати будні на свята та безтурботно веселитися. Його обирають ті, хто любить почуватися впевненими та вільними, руйнувати стереотипи та створювати нові правила. Парфум наділений гарною стійкістю та елегантним шлейфом, відмінно звучить навесні та влітку. Такий аксесуар підходить для носіння на роботу, зустрічі з подругами, шопінг, доречний також на заміському пікніку.

 

Історія аромату

Мінімалістичний дизайн одягу, взуття, сумок – характерна риса продукції модного дизайнерського будинку, який у 2003 році заснували Дерек Лем та Ян-Хендрік Шлоттман. Принцип лаконічної деталізації ліг в основу дебютної парфумерної колекції 10 Crosby , виданої у 2015 році. Лінійка представлена десятьма композиціями, які включають дві ноти, щоб не захаращувати простір зайвою складністю і не обмежувати вільне дихання. На створення кожної варіації дизайнера надихали сцени, що відбуваються за вікнами офісу, розміщеного на тихій вуличці величезного Нью-Йорка, в якому мешкають такі різні люди: мільйонери та студенти, бізнесмени та поети, емігранти та нащадки аристократів. Стильна ароматична замальовка Drunk On Youth народилася зі спостережень за галасливими, веселими компаніями молоді, що випромінюють особливу, відчайдушну та сексуальну енергетику. Композиція вийшла в концентрації Eau de Parfum у білому циліндричному флаконі, декорованому рожевою смужкою, що символізує романтику та юність.

 

Повість про романтику та ніжність…

Верхні ноти піраміди захоплюють вибуховими, хрусткими акордами зеленого, свіжого і терпкого яблука, сяють як краплинки прохолодної ранкової роси, бадьорять, насичують позитивною енергією та оптимізмом. Яблучний мотив звучить мажорно, яскраво, природно, без зайвої насолоди та без краплі ненатуральності, піднімаючи настрій та знімаючи стрес.

«Серце» парфумованої води п'янить пряними чарами жимолості – символу чуттєвості та пристрасті. Її запашні переливи зачаровують восковими, цитрусовими, жасминовими акцентами, наголошуючи на ніжності, елегантності та жіночності своєї героїні.

Оптимістичні фруктові та мрійливі квіткові тони зливаються в базі в розкішний, по-весняному свіжий і чудово привабливий солодкий флер, надають зухвалих, спокусливих відтінків, посилюють шарм своєї власниці.

Придбати Drunk On Youth та інші видання Derek Lam 10 Crosby ви можете на сайті La Grande – постачальника оригінальної, сертифікованої парфумерії та косметики.