0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Black Opium Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Black Opium Intense Парфумована вода
Немає у наявності

Yves Saint Laurent Black Opium Intense: розкрийте своє "я" і киньте виклик повсякденності!

Темна ніч обволікає оксамитовим покривалом, хвилює нюх солодкими запахами, закликає скинути кайдани умовностей та суворих правил. Виникає бажання погасити світло, прислухатися до внутрішнього голосу, відпустити на волю почуття та насолоджуватися життям. Ось які незвичайні асоціації викликає східний аромат із провокаційною назвою Black Opium Intense! Його м'які, але інтенсивні акорди чудово грають у морозному зимовому повітрі, проганяють весняну нудьгу, дарують оптимізм влітку, допомагають впоратися з осінньою депресією.

Чуттєвий і ніжний букет створений для незалежних, чарівних та спокусливих красунь будь-якого віку, готових чи потай бажаючих вирушити на пошуки пригод та знайти своє щастя. Яскрава композиція привертає увагу, захоплює загадкову глибину, зачаровує контрастом солодощі та терпкості. У ній немає навіть натяку на поганий тон, - мелодія звучить елегантно, м'яко, дарує спокійну впевненість та сили впоратися з будь-якою ситуацією.

 

Історія аромату

У далекому 1977 році бренд YSL, який неухильно дотримується концепції «розкоші, витонченості та провокації», випустив першу серію «опіумної» колекції, яка вразила шанувальників та критиків неординарним звучанням. Починаючи з 2009 року, одна за одною виходять композиції, об'єднані в лінійку «Чорний опіум» з оновленим дизайном флаконів. Аромати стали втіленням чарівності та спокуси наших днів, тож історія продовжується!

Чергова серія в інтенсивному варіанті з'явилася до десятирічного ювілею колекції. Магічний букет для незалежної привабливої жінки склали Nathalie Lorson, Marie Salamagn, Honorine Blanc та Olivier Cresp. Фланкер виданий у концентрації Eau de Parfum, і одягнений у плоску циліндричну посудину, виконану в чорно-синіх тонах і декорований блискітками. Купити Yves Saint Laurent Black Opium Intense – гурманський східний еліксир – для себе чи в подарунок за найбільш прийнятною ціною можна в інтернет-магазині La Grande.

 

Чари «Чорного опіуму»

Композиція фланкера традиційно побудована на кавовій основі, доповненій алкогольним та вершковим аспектом. У верхніх нотах панує блакитний абсент, п'янить полинною гіркуватістю та трав'янистими, пряними, хвойними акцентами меліси, анісу, фенхелю та ялівцю. Акорди бойзенової ягоди ваблять солодкими, соковитими пасажами ожини та малини. Мелодія серця запрошує в розкішний сад, насичений солодкими флюїдами апельсинового кольору та жасмину самбак, а потім пригощає чашкою міцної кави. У фіналі ж уяву дражнять півтони апетитної ванілі, кремового сандала та солодкуватого лакричника.

Парфуми можна носити з ранку до ночі, але вечорами, у святковій атмосфері він розкривається особливо розкішно, підкреслює витончену красу образу. Купити Black Opium Intense можна в Україні: інтернет-магазин La Grande пропонує великий вибір елітарної парфумерії Yves Saint Laurent, доступні ціни та безкоштовну доставку.