0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Ysl Mon Paris Parfum Floral

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Parfum Floral Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Parfum Floral Парфумована вода
Немає у наявності

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Parfum Floral: запашне запрошення в Париж  

Відчути себе жінкою — безтурботною, тендітною, ніжною, яку доглядають і намагаються виконати всі її бажання, або ж недоступною, суворою і гордою королевою — хочеться в будь-якому віці та статусі. З цим чарівним ароматом бренду Yves Saint Laurent вам доступні різні образи, адже він створений для всіх: тих, хто любить повелівати та відчувати себе захищеною, не боїться відкрито виявляти свої почуття та залишатися загадкою, реалізовувати нездійсненні на перший погляд мрії чи чекати на казкового принца.

Витончена мелодія парфуму пропонує не думати про тимчасові проблеми, поринути в романтичну паризьку атмосферу і насолоджуватися життям, забувши про будь-які перепони. Легка, жіночна композиція веде на прогулянку квітучими французькими садами, підносить величезний букет троянд, півоній, магнолій, і пестить шкіру, немов літній вітерець. Доречна за будь-якої погоди, вона надихає та народжує відчуття щастя.

 

Історія аромату

Легендарний модний будинок, заснований феєричним Ів Сен-Лораном, продовжує дивувати то зухвалими, то романтичними колекціями, в яких вишукано поєднується класика та авангардизм. Відмінною рисою всіх серій лінійки «Мій Париж» стало складне, камерне, меланхолійне, пустотливе і п'янке звучання букета. Одні його відтінки нагадують оптимістичну симфонію, інші – запальну пісню, треті – осінній блюз.

У цьому мальовничому ряду особливе місце займає «Квітковий парфум». Фланкер, виданий у лютому 2019 року, представлений як гімн кохання, що пробуджує пристрасть та чуттєвість. Тому купити YSL Mon Paris Parfum Floral - значить віддатися на волю спокуси, йти по життю легко, стукаючи каблучками і впевнено усувати всі перешкоди, залишаючи за спиною захоплених шанувальників. Так поводиться героїня рекламного ролика - канадська топ-модель Кріст Кобер, зустрівшись за сценарієм з актором Джеремі Лахерте на даху паризької Гранд-Опери.

 

Гімн любові, яка не знає перешкод!

Композиція квітково-фруктового напрямку гармонійно збалансована, звучить цілісно, яскраво, чарівно, дарує своїй володарці свіжість та легкість. Верхні ноти обгортають іскристою хвилею гіркуватих і солодких цитрусів з м'якою лимонною кислинкою, розбурхують уяву соковитими медовими акордами персика. Тони солодкого апельсинового кольору, пряної троянди та екзотичного жасмину самбак запрошують насолодитися розкішною мелодією «серця». У їх чуттєві мотиви вливаються нотки запашного півонії, карколомного дурману і кремової магнолії, гіпнотизують і захоплюють за собою. Любовну оду завершують спокусливі хвилі мускусу та смолисті аспекти почулів, зігріті теплом кашмірського дерева.

Творіння парфумерів Harry Fremont, Dora Baghriche та Olivier Cresp вміщено у витончений світло-рожевий флакон. На шийці зав'язаний чорний бант-лавальєр декорований кришталевими квітками, а в центрі сяє золота прямокутна брошка з вертикальним гравіюванням логотипу YSL. Купити Mon Paris Parfum Floral, а також інші видання Yves Saint Laurent ви можете в інтернет-магазині Lagrande .