0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dsquared2 Wood pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

DSquared2 Wood Pour Homme Туалетна вода
97 грн
Акція
DSquared2 Wood Pour Homme Туалетна вода (тестер)
100ml
1 412 грн
1 701 грн
Акція
-17%
DSquared2 Wood Pour Homme Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 150 мл)
2 026 грн
2 384 грн
Акція
-15%
DSquared2 Wood Pour Homme Набір (туалетна вода 50 мл + бальзам після гоління 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
DSquared2 Wood Pour Homme Дезодорант-стік
Немає у наявності
DSquared2 Wood Pour Homme Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 100 мл + косметичка)
Немає у наявності
DSquared2 Wood Pour Homme Бальзам після гоління
Немає у наявності
DSquared2 Wood Pour Homme Наір (туалетна вода 100 мл + туалетна вода 10 мл + гель для душу 150 мл)
Немає у наявності

DSquared2 Wood Pour Homme  - свіжість та вишуканість

 


DSquared2 Wood Pour Homme – аромат для сучасних чоловіків, що огортає таємничими деревними нотками. Власник парфуму – впевнений у собі чоловік, який звик завжди досягати бажаного. У кожному чоловікові, яким би брутальним на вигляд він не здавався, завжди є трохи романтики. Саме такий образ і створює композиція: поєднання сміливості та ніжності, сили та харизми, цілеспрямованості та витонченості. Туалетна вода залишає легкий тонкий шлейф, завдяки чому підійде для будь-якого сезону та доби.

 

Історія аромату


DSquared2 – італійський бренд, що спеціалізується на одязі, косметиці та парфумерії. Торгова марка випускає не тільки повсякденні речі, а й вбрання, в якому виступають на сцені знаменитості. Але не лише одяг становить інтерес для споживачів. Усі найкращі риси – якість та продумані деталі – поширюються на весь асортимент продукції бренду, у тому числі і на парфумерію.

DSquared2 Wood Pour Homme був випущений у 2018 році у парі з парфумом для жінок DSquared2 Wood Pour Femme. Загальний для обох ароматів рекламний ролик показує, що втілюють композиції. Ми бачимо атмосферну картинку в чорно-білих тонах, що демонструє пару: хлопець і дівчина немов оповиті романтикою і пристрастю - такі різні, вони ідеально доповнюють один одного, адже кожна людина розкривається зовсім по-новому, коли поряд з нею її половинка. Це гра, зрозуміла лише їм двом - гра жестів, припущення, що інтригує недомовленість. Вони розуміють одне одного лише на рівні думок, і слова тут бувають навіть зайвими.

Аромат розкривається вишуканими деревними нотками, цікаво доповненими цитрусовими, квітковими та пряними відтінками. Композиція грає легкістю та свіжістю, водночас обволікаючи об'ємними таємничими пахощами. Парфум одягнений у стильний флакон, виконаний у гарних шоколадно-деревних тонах, що підкреслюють атмосферу аромату.

 

DSquared2 Wood Pour Homme – таємничість та витонченість


Яскравими іскорками вибухають початкові нотки: калабрійський бергамот, сицилійський лимон і мандарин вражають неймовірною свіжістю, розливаючись звучанням, що бадьорить. Середні відтінки відразу затьмарюють старт композиції, розкриваючись апетитною пряністю імбиру та кардамону. Лист фіалки манить витонченістю квіткового і трав'янистого пахощів, цікаво доповненого пудровими нотками, що інтригують. База парфуму обволікає затишними відтінками ветівера та світлої деревини, граючи чистим лісовим ароматом з легкими димними та шоколадними відтінками. Амброксан зачаровує чуттєвими мускусними мотивами, огортаючи атмосферою романтики та пристрасті.

Якщо ви хочете стати володарем витонченого аромату, радимо купити DSquared2 Wood Pour Homme в інтернет-магазині La Grande, де він представлений у стандартній упаковці та у вигляді тестера.