0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dsquared2 Wood pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

DSquared2 Wood Pour Femme Туалетна вода
79 грн
Акція
DSquared2 Wood Pour Femme Туалетна вода (тестер)
100ml
1 887 грн
2 274 грн
Акція
-17%
DSquared2 Wood Pour Femme Набір (туалетна вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл + гель для душу 50 мл)
1 517 грн
1 828 грн
Акція
-17%
DSquared2 Wood Pour Femme Набір (туалетна вода 100 мл + лосьйон для тіла 150 мл)
2 530 грн
2 976 грн
Акція
-15%
DSquared2 Wood Pour Femme Лосьйон для тіла
Немає у наявності
DSquared2 Wood Pour Femme Набір (туалетна вода 100 мл + лосьйон для тіла 100 мл + косметичка)
Немає у наявності
DSquared2 Wood Pour Femme Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 100 мл + гаманець)
Немає у наявності

DSquared2 Wood Pour Femme - довершена витонченість!



DSquared 2 Wood Pour Femme – вишуканий аромат для жінок. Це парфум для тих хто випромінює впевненість у собі та підкорює одним лише поглядом. Власниця аромату знає, чого хоче від життя, і легко цього домагаються. Про що б не йшла мова: романтичні чи ділові відносини - природна харизма привертає до неї увагу, виділяючи її серед інших, дозволяючи бути першою у всьому. Аромат досить цікавий, але ненав'язливий – чудовий варіант як для повсякденного використання, так і для урочистих заходів.

 

Історія аромату


DSquared2 – відомий італійський бренд одягу, косметики та парфумерії. Вбрання торгової марки високо оцінили навіть світові зірки, набуваючи як речей для повсякденного використання, так і костюмів для виступів. Італійська якість, продумані деталі – це властива вся продукція бренду. Не стали винятком і парфуми, які підкоряють розкішним звучанням.

DSquared 2 Wood Pour Femme був випущений у 2018 році у парі з чоловічим ароматом DSquared2 Wood Pour Homme. Парфуми для дівчат підкреслюють їх жіночність, пристрасність та таємничість. Реклама композиції побудована на контрасті пари: жінка та чоловік, між якими читається як єднання, так і протиставлення. Вони такі різні, але разом! На якомусь рівні між ними відбувається жартівлива боротьба, але якоїсь миті, погляду, аромату волосся вистачило раптово, щоб чоловік забув про все і здався в полон цієї пристрасті, кохання, романтики. Адже в кожній жінці таїться своя загадка, яку ніколи не розгадаєш до кінця, і це на краще…

Аромат манить дерев'яними і мускусними нотками, що обволікають, які підкреслюють таємничу натуру його власниці. Контрастно переливаються квіткові тони, додаючи композиції трохи грайливості. Легкість і ненав'язливість парфумів виражена і зовні: аромат укладено у флакон, виконаний у романтичних рожевих відтінках.

 

DSquared2 Wood Pour Femme – вишуканість та романтика…


З перших секунд композиція іскриться насолодою мандарину, граючи освіжаючими цитрусовими тонами. Витончений аромат листя малини огортає атмосферою радості та безтурботності. Магнолія та конвалія розливаються м'якими квітковими пахощами, наповнюючи енергією сонячного тепла. Середні ноти продовжують квіткову тему, розкриваючись неймовірно чуттєвим ароматом. База парфуму огортає затишними деревними відтінками: світла деревина і білий кедр ніби переносять у ліс, що приваблює природними пахощами з легкими хвойними нотками, а потім повертають у будинок, де тепло каміна надає комфорту, спокою та безтурботності. Вінчає твір амброксан, що п'янить чуттєвими мускусними відтінками, захаплюючи атмосферою пристрасті та романтики.

Якщо ви хочете стати володаркою тонкого аромату, радимо купити DSquared2 Wood Pour Femme в інтернет-магазині La Grande, де гарантовані оригінальність, дояльна система цін та зручна доставка.