0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Mademoiselle L'Eau Tres Florale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Mademoiselle L'eau Tres Florale Туалетна вода
Немає у наявності
Azzaro Mademoiselle L'eau Tres Florale Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Французький будинок моди Azzaro був заснований італійцем у середині минулого століття. Лоріс Аззаро народився Тунісі, у ній вихідців із Сицилії. Ріс у творчій та теплій атмосфері, серйозно захоплювався історією Франції, її мовою та літературою. Закінчив Тулузький університет і навіть викладав там, доки доля не звела його з юною моделлю Мішель. Дівчина стала його дружиною та музою, надихнула на створення власної лінії аксесуарів, з якого і розпочався успіх модного бренду. Поступово до сумочок та прикрас додалося взуття, одяг і, звичайно, парфумерія.

Колекцію «Мадмуазель» було розпочато 2015-го. Стильний та позитивний дебютний аромат так сподобався молодіжній аудиторії, що серія почала активно розширюватись та поповнюватися новими продуктами. Так у 2018 році з'явився чарівний Mademoiselle L'eau Tres Florale . Це третій парфум у своїй лінійці та другий фланкер. Над його формулою працювала автор оригіналу Карін Дюбрей-Серені (Karine Dubreuil-Sereni), що прославилася своїми творами для торгових марок Yves Saint Laurent, Guerlain, Lanvin та Gucci. У чудовому фруктово-квітковому букеті вона втілила чарівну атмосферу весни у Парижі.

У витонченому флаконі з величезним бантом укладено сліпучий блиск залитих сонцем вулиць і райдужні краплі фонтанів, пишна зелень старих парків і солодке пахощі квітів, що розпускаються, кришталеві переливи ранкової роси і невловима, що вислизає і незмінно прекрасна. Вона витончена і кокетлива, життєрадісна і елегантна, пурхає широкими проспектами, немов граціозний метелик, підморгуючи власному відображенню в дзеркальних вітринах, і обдаровуючи оточуючих лагідною посмішкою. У неї сьогодні вихідний, який вона має намір провести на втіху, без турбот і рутинних проблем - просто насолоджуватися краєвидами столиці, заглянути в пару магазинів і поласувати айвовим морозивом на центральній площі. І для такого чудового дня вона вибирає світлий, іскристий і радісний парфум, який додасть їй впевненості у своїй чарівності, допоможе виділитися в натовпі і звернути на себе увагу, підкреслить гарний смак і унікальний стиль.

Аромат дзвінкий і грайливий, заворожує кришталевою чистотою переливів і закохує з перших акордів. Це справжня ода молодості, елегантності та жіночності, ніжний та спокусливий коктейль, що зачаровує складною грою відблисків на шкірі, неймовірним багатством відтінків та чуттєвим, інтригуючим розкриттям. Акорди чайної троянди та медової айви розтікаються карамельним сиропом. Їх гурманську насолоду віртуозно доповнює соковита зелень ревеню та листя ліщини, створюючи дивовижний контраст свіжості та звабливої млості. Тремтливе пахощі конвалії додає звучанню особливу грацію і витонченість, а невагомі акценти мускусу роблять його більш об'ємним і повітряним, щоб потім повільно опустити білі пелюстки на благородну підкладку з насіння амбрети.

Туалетна вода досить універсальна, вона підходить для навчання та роботи, шопінгу та офіційних заходів, романтичних побачень та дружніх зустрічей. Купити Azzaro Mademoiselle L'eau Tres Florale можна в інтернет-магазині La Grande.