0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Gentleman Cologne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Gentleman Cologne Одеколон
Немає у наявності
Givenchy Gentleman Cologne Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Виглядати гідно і елегантно, але при цьому не приковувати до себе зайвої уваги, відчувати себе комфортно та впевнено, черпаючи у пахуванні улюбленого парфуму сили, енергію та бадьорість для вирішення невідкладних питань чи здійснення важливих завдань – все це вам під силу, якщо у вашій особистій колекції буде один із творів торгової марки Givenchy – стильна туалетна вода Gentleman C ologne .

Історія парфуму Gentleman почалася далекого 1974 року. Саме тоді знаменитий французький бренд презентував публіці аромат, що відображає внутрішній світ мужньої, харизматичної та надзвичайно привабливої молодої людини. У 2017-му знаменитий, зараз уже вінтажний аромат набув нової подоби. Роком пізніше з'явилося більш глибоке та інтенсивне формулювання у концентрації парфумованої води – тепле, насичене пряними відтінками. А 2019-го видання було представлено у варіації Сologne. Над появою всіх трьох нових версія працював дует знаменитих та талановитих парфумерів Олів'є Креспа та Наталі Лорсон.

Купити Gentleman C ologne може той, хто бажає скуштувати відчуття безтурботності, незалежності та свободи. Досі чоловік, з легкої руки парфумерів, які співпрацюють з Givenchy і створюють роботи для даної колекції, поставав перед нами у вигляді людини, одягненої в дорогий костюм, що володіє шармом і вміло підкорює жіночі серця. Нова варіація аромату малює вигляд особистості волелюбної, зухвалої, активної. Така людина не шукає підтримки в тих, хто поряд, не намагається відшукати схвалення своїх вчинків у чиїхось очах – настільки він упевнений у собі. Він покладається на своє внутрішньо чуття, довіряє інстинктам і часто не прагне протистояти їм. Ризиковий і сміливий, який відчуває потребу постійно рухатися вперед, не вміє прив'язуватися - і тому такий інтригуючий і бажаний: його чарівність багато разів посилює пахощі улюбленого парфуму.

Gentleman C ologne належить категорії дерев'яні фужерні. Яскравий і вибуховий, такий же темпераментний і пристрасний, як і його володар, цей аромат стартує динамічними відтінками лимона та свіжого петітгрейну. Їх дует доповнює прохолода елегантного, делікатного терпкого бергамота. Ноти теплого спокусливого розмарину, що звучить у «серці», наповнюють мелодію своїми гіркувато-пряними відтінками, що хвилюють. Пудровий ірис надає симфонії чуттєвості. З ним є акцент витонченого димного ветивера. Завершальний штрих аромату автори вирішили побудувати на грі двох нот – привабливого мускусу та багатогранного амброксану, що вносить у фінальний акорд анімалістичний нюанс.

Придбати парфумерію Givenchy Gentleman Cologne ви можете у Lagrande. Наш інтернет-магазин пропонує своїм покупцям як останні новинки ринку парфумерії, так і давно улюблені парфумні видання, що стали справжніми фаворитами. Крім того, в нашому асортименті ви зможете підібрати якісну декоративну косметику та брендові продукти для догляду за тілом.