0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dear Diary Mediterranean Breeze

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dear Diary Mediterranean Breeze Парфумована вода
Немає у наявності
Dear Diary Mediterranean Breeze Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Dear Diary Mediterranean Breeze – теплий бриз Середземномор'я

«Дорогий щоденник, сьогодні мені хотілося б вдатися до спогадів про поїздку на середземноморське узбережжя, куди вітер доносить солонуваті бризки піни та аромати прилеглих садів. Сонце тут світить так яскраво, а небо і море суперничають у глибині блакитного відтінку – ці враження такі сильні, що залишаться у моєму серці і на твоїх сторінках назавжди...»

Це послання написане за допомогою ароматних акордів: деревних та бальзамічних, амбрових та пачулієвих, пряних та рожевих. В результаті вийшла радісна, багатогранна композиція Mediterranean. Breeze , створена французьким брендом нішевої парфумерії Dear Diary .

Композиція створена у стилі «унісекс», і тому гармонійно доповнить чоловічі та жіночі образи тих, хто підкорений романтикою Блакитного берега.

Історія аромату

 

Незвичайний бренд, задуманий як щоденник подорожей та роздумів із «ароматними» сторінками, з'явився в 2015 році. Сім неймовірних композицій розробила талановитий майстер Сільвія Журде, а дизайнери доповнили її фантазійні ольфакторні образи чудовою візуалізацією: благородний глибокий і теплий зелений відтінок флаконів, прикрашених золотими каліграфічними написами та золотими кришками, роблять золотими кришками!

«Середземноморський бриз» присвячений спогадам про щасливі моменти на морському узбережжі Франції: «Дорогий щоденник, моє літо було просто неймовірним: море торкалося моєї шкіри теплими хвилями, а легкий бриз перебирав волосся, приносячи чудові історії здалеку, надихаючи вдалося перенестися в епоху першовідкривачів-мореплавців!»

Придбати Dear Diary Mediterranean Breeze в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Dear Diary Mediterranean Breeze – арія почув на тлі блакиті

Композиція побудована на триразовому повторенні ноти пачулі, яка на різних рівнях розвитку аромату звучить новими нюансами. Відкривається парфумована вода експресивним дуетом пряних, чуттєвих, орієнтальних пачулі та теплого, смолистого білого кедра.

У її «серце» пульсує вже знайомий аромат пачулі, цього разу обрамлених весняною чуттєвістю квітів: тут солює розкішна троянда в обрамленні медового хвилюючого жасмину і солодко-м'ятної герані.

Фінал композиції вражає своїм пряним шармом – тут знову захоплюють новими відтінками пачулі, а потім вступає солонуватий теплий акорд амбри, подібний до запаху морських хвиль, доповнений тоном вершкової деревини сандала і чарівною магією мускусу.

Якщо ви занудьгували за блакитним узбережжям Середземного моря, або, навпаки, передчуваєте побачення з цим чарівним місцем, вам, безумовно, варто купити Dear Diary Mediterranean Breeze , щоб провести дні на узбережжі в суспільстві ідеально підібраного аромату, а потім занурюватися в спогади про щастя будь-який момент, як тільки забажаєте - варто лише увійти в хмарку парфуму, подібного до морського бризу!