0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dear Diary Longevity of Life

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dear Diary Longevity of Life Парфумована вода
Немає у наявності
Dear Diary Longevity of Life Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Dear Diary Longevity of Life – аромат для філософів

Дивовижний квітково-шипровий аромат у стильному, розкішному темно-зеленому флаконі – це не просто чергова парфума у вашій колекції, а сторінка з ольфакторного щоденника, де за допомогою виразних ароматів передані події всього вашого життя, пошуки її змилу, відкриття та відповіді на головні питання … Аромат із філософською назвою Longevity of Life (Довголіття життя) подарував світові французький бренд селективної парфумерії Dear Diary . Він подібний до задумливої, класичної красивої мелодії, складеної з деревно-землистих, рожевих і чуйних акордів. Такий аромат гарний для вечірнього часу, який ви присвячуєте собі: спогадам, новому проживання найзначніших моментів життя. У той же час філософська, стримана та елегантна чарівність цієї парфумованої води зробить її ідеальним супутником для офіційного чи світського заходу.

Універсальний унісекс-характер композиції дозволить насолодитися її досконалістю як чоловікам, так і жінкам.

Історія аромату

 

Авторка парфумерної колекції «Дорогий щоденник», майстер Сільвія Журде (Sylvie Jourdet) зуміла втілити в цьому ароматі і філософський, і чуттєвий, і романтичний напрям.

«Довголіття життя» змусить перебрати вас весь свій життєвий шлях крок за кроком, відстежуючи зльоти та падіння, аналізуючи удачі та провали – з тим, щоб покращити якість життя та набути його сенсу.

Колекція із семи творів вийшла у 2015 році і була присвячена важливим почуттям та цікавим подорожам. Бажаєте пережити щось подібне? Приєднуйтесь до шанувальників ексклюзивної французької парфумерії – та надихайтеся! Купити Dear Diary Longevity of Life в Україні легко та швидко в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете зібрати всю ароматну бібліотеку селективного парфумерного будинку.

 

Dear Diary Longevity of Life – святкуємо життя !

Аромат надзвичайно життєствердний, сповнений, енергетичний. Він змушує глибоко відчути життя, насолоджуючись нею повною мірою. Композиція вступає пряним акордом, в якому гарячий, темпераментний чорний перець і харизматичний лавр врівноважені аристократизмом бергамота: такий вступ розповідає про ваші життєві здобутки і про вершини, які ви підкорили.

Серцевий акорд наповнений шармом ідеально підібраних кольорів: чуттєвий оксамит троянд змінюється солодкою екзотичністю іланг-ілангу і тонкою ноткою жасмину, що хвилює ... Ця глава спогадів - звичайно ж, про кохання!

Фінальна, філософська частина розказана різноманіттям дерев'яних відтінків, де життєва сила дубового моху доповнена вершковою м'якістю сандала і прикрашена відтінками ветівера - від димних до шоколадних. Враження посилене нотами чуттєвості – це магія розкішних, пряних пачулі переплітається з мускусним тяжінням.

Якщо ви хочете зробити подарунок, що запам'ятовується людині, що тонко і глибоко вникає в життя, вам варто купити Dear Diary Longevity of Life - він неодмінно справить сильне враження.