0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dear Diary Desert Nights to Remember

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dear Diary Desert Nights to Remember Парфумована вода
Немає у наявності
Dear Diary Desert Nights to Remember Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Dear Diary Desert Nights to Remember: ночі в пустелі - згадати все

Спогади про дивовижні подорожі, що залишили глибокий слід у душі, багато хто довіряє лише особистому щоденнику. Літературно обдаровані люди пишуть про це захоплюючі книги, талановиті кінематографісти знімають фільми... Французький бренд селективної парфумерії Diary пішов ще далі, переклавши мову мислеобразів у ольфакторну площину – у світ ароматів.

Так з'явилося сім сторінок найнезвичайнішого у світі щоденника, однією з яких стала композиція Desert Nights to Remember – на згадку про подорож Аравійською пустелею та про її чарівні контрасти. Гарячий пісок і розжарена земля чергуються з запашними квітучими оазами, а караван, що проходить повз нього, залишає в повітрі довгий шлейф запашних прянощів.

Дуже стійкий, яскравий, насичений аромат сподобається всім поціновувачам нішевого східного напрямку!

Історія аромату

 

Французький бренд «Дорогий щоденник» - романтичний і креативний проект, в якому сповна проявився талант парфумера Сільвії Журде (Sylvie Jourdet). У 2015 році вона створила цикл із 7 композицій, одна з яких була присвячена пустелі. Уява приносить нам образ льотчика з книги Антуана де Сент-Екзюпері: потерпівши авіакатастрофу і опинившись серед піщаних дюн, він несподівано знайшов безліч відповідей на головні питання життя, відкривши для себе дивовижним світ душі Маленького Принца та його прекрасної Рози, що манила його геть із пустки , до зірок ... Всі ці мотиви неймовірно виразно відображені в композиції, що увібрала в себе відтінки пряних рослин і ніжних квітів, теплого дерева і мускусу. Але яскравий акцент троянди, хоч і не найгучніший у цій мелодії – безперечно, найпрекрасніший.

Мудра і романтична історія, розказана у фарбах ароматів, поміщена у стильний та елегантний флакон із ефектного темного скла із золотою кришкою та стилізованою назвою. Хоча ця парфумована вода відноситься до селективної продукції, її можна придбати не тільки у Франції, на батьківщині бренду. Придбати Dear Diary Desert Nights to Remember в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де можна бути впевненими в справжності всієї продукції – як елітарної, так і мас-маркету.

 

Під зоряним небом Аравії

Композиція вступає насиченим пряним теплом шафрану в поєднанні з запашним і тонким дивом чебрецю. Серцевий акорд приваблює м'яким тяжінням кориці, а потім огортає хвилями чуттєвості, що панують в оазі, де пахнуть медові, хвилюючі тони троянд і жасмину, знову доповнені шафранним мотивом – недарма він вважається найдорожчою та ароматнішою спецією у світі, грам якої коштує дорожче за золото. Фінал композиції дарує нам потужну, чудово красиву ноту гуаякового дерева з його солодкими та квітковими відтінками – нюансами фіалок та троянд. Його сольна партія гармонійно доповнена багатогранністю ветівера, чий деревно-димний аромат дає ноткою гіркого шоколаду. На завершення пряний і чуттєвий штрих почув і теплі іскорки ванілі надають яскравої орієнтальності всієї композиції.

Якщо ви шукаєте незвичайний, з філософським підтекстом, презент поціновувачу східної парфумерії в її європейській інтерпретації – краще за подарунок не знайти! Вам, безумовно, варто купити Dear Diary Desert Nights to Remember - він неодмінно буде високо оцінений, як і смак самого дарувальника.