0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvador Dali Ma Flamme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvador Dali Ma Flamme Парфумована вода
Немає у наявності
Salvador Dali Ma Flamme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Salvador Dali Ma Flamme - Спалах полум'я!

 

Коли у вашій душі горить вогонь, він іскриться і переливається химерними відблисками, стежити за грою який можна нескінченно, насолоджуючись злиттям відтінків та грою силуетів полум'я. Саме таке враження справляє і звучання абсолютно неординарного аромату Salvador Dali Ma Flamme , який дарує вам дивовижну палітру акордів – амбрових та фужерних, рожевих та шкіряних, гіркуватих та мускусних, трав'яних та цитрусових, пряних та пудрових.

Ви будете приємно здивовані не лише шармом самого твору, а й його приємним, помітним шлейфом та гідною стійкістю. У поєднанні з ефектним дизайном, всі ці переваги складаються в геніальну ідею для подарунка!

Історія аромату

 

Колекція парфумерних послань The Daligramme Collection – це шість видань, кожне з яких наділене особливим змістом: «Моя сила», «Моя муза», «Моє королево», «Моє життя», «Моя перемога» - і, звичайно, флагманський твір цієї лінії, з якої все почалося у 2017 році – Ma Flamme – «Мій вогонь». Полум'я, що горить у вашій душі, висвітлює життя всім навколо, роблячи його світлішим і теплішим. Це те саме послання, яке ви транслюєте світу за допомогою аромату, який вибираєте.

Творець бренду Сальвадор Далі також розмовляв з людьми через образи – художні та скульптурні. А в портфоліо парфумерних творів зібрано унікальні засоби для того, щоб виразити себе у ольфакторній площині – у світі ароматів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: вони немов покриті хитромудрими рельєфними посланнями, прочитати які може лише посвячений. Ефектні лімітовані видання стануть чудовим подарунком справжнім поціновувачам краси!

Придбати Salvador Dali Ma Flamme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Вогонь вашої душі

Над цим твором працювала талановита Олександра Карлін (Alexandra Carlin), авторка такого шедевра, як Honour Woman Amouage – «Жіноча честь» легендарного будинку Амуаж.

Для ефектної прелюдії парфумер обрала п'янкі гіркуваті ноти абсенту, прохолодну запашну шавлію і цитрусово-деревний, терпкий бергамот. Такий початок моментально тонізує, наповнює енергією, підкреслює вашу харизматичність.

Серцевий акорд повністю заповнений пахощами троянди у всіх її химерних відтінках, з усіма нюансами жіночності.

Завершує враження м'який дотик замші, що створює відчуття комфорту та елегантності. Чуттєву лінію ведуть квіти білого лабдануму та теплі чари амбри.

Якщо вам необхідний парфум дійсно неординарний – ви зробите правильний вибір, вирішивши купити Salvador Dali Ma Flamme в інтернет-магазині La Grande - ім'я Далі втілено в цьому творінні чудово!