0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont Dupont Oud & Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dupont Oud & Rose Парфумована вода
Немає у наявності
Dupont Oud & Rose Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Dupont Oud & Rose – класична краса вуду та троянди

Традиційний для сходу орієнтально-квітковий парфум Dupont Oud & Rose – неначе неспішна мелодія, створена з акордів уда та троянд, дерева та пряних півтонів. Це новинка будинку Дюпон 2017 видання - погляд на Схід з Парижа очима французьких парфумерів. Розкішний золотий флакон стане окрасою колекції любителів орієнтального тренду – він адресований як чоловічій, так і жіночій аудиторії, оскільки створений у стилі «унісекс»: аромат на кожному та своїх власників розкриється так, щоб підкреслити співзвучні з їхньою душею та хімією шкіри риси.

Його звучання ідеальне для осені та зими – насичене, інтенсивне та стійке, як і належить східним пахостям.

Історія аромату

 

Європейські, і особливо французькі інтерпретації класичних східних ароматів завжди цікаві: це нове бачення однієї й тієї ж аспекту чуттєвості різними цивілізаціями. Бренд S. T. Dupont також вирішив спробувати свої можливості в плані розуміння секретів сходу, і створив композицію з найбільш традиційних для орієнтальних парфумів інгредієнтів: глибокого і багатогранного вудового дерева і нескінченно чуттєвої троянди. У цих нотах ніби об'єдналися в єдине, пристрасне ціле чоловіче та жіноче початки.

"Уд і Роза" стали частиною чудової орієнтальної колекції Palace of A Thousand and One Nights ("Палац Тисячі та Однієї ночі"). Заслуговує на увагу багатий дизайн флаконів творів, що увійшли до неї: витягнуті золоті фіали служать зразком східної розкоші. В даному випадку вони мають відтінок рожевого золота та прикрашені стилізованим квітковим тисненням, що співзвучно з тематикою парфуму.

Він стане чудовим подарунком усім цінителям Сходу та прикрасить собою будь-яку колекцію. Придбати Dupont Oud & Rose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – тут ви знайдете і новинки цього престижного паризького бренду, та його улюблену всіма класику.

 

Dupont Oud & Rose – розкіш у традиціях сходу

Композиція побудована на поєднанні всього трьох нот, але в кожній з них – таке різноманіття відтінків, що аромат не здається плоским та монотонним – він постійно розкривається новими гранями.

Найстрашнішим і найчарівнішим з них, безперечно, стала троянда. Тут використано пахощі насичених, маслянистих, солодких квітів із темними оксамитовими пелюстками.

Цю жіночну красу гармонійно доповнює мужній аспект дерев'яних нот – теплих, смолистих, м'яких. Вони є природним фоном для домінуючого акценту – потужного вудового аромату. Дерево уд, аквіларії або агар (Agarwood), сакрально для Сходу, в ньому приховані сила і пристрасть. Воно таїть у собі безліч півтонів різної інтенсивності – у нього не менше відтінків аромату, ніж варіантів назви. Деревні, димні, бальзамічні, кисло-солодкі та пряні тони смоли аквіларії красиві та насичені – завдяки їм парфумерна композиція звучить потужно та стійко. Поєднання з трояндою робить її традиційно орієнтальною – саме так європейці сприймають класику східної практики складання пахощів.

Якщо вам до душі такий напрямок, неодмінно варто поекспериментувати та поповнити свою колекцію цією новинкою. Придбати Dupont Oud & Rose можна в інтернет-магазині La Grande, де ви знайдете й інші твори орієнтального звучання різних світових брендів.