0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Clive Christian Xxi Art Deco Vanilla Orchid

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

50ml
8 548 грн
Немає у наявності

Клайв Крістіан, знаменитий дизайнер меблів та інтер'єрів, зробив собі ім'я на продажі предметів розкоші. Всі його вироби бездоганної якості, з ретельно опрацьованими деталями, виготовлені вручну та з натуральних матеріалів. Це квінтесенція британського стилю, вічна класика, що існує поза часом та модними трендами. Тому немає нічого дивного, що розширюючи межі своєї імперії, він набув старовинного парфумерного бренду Crown Perfumery. Відомий з 1872, він протягом 130 років постачав англійську аристократію чудовими ароматами і навіть отримав королівську марку якості. Серед його постійних клієнтів були королева Вікторія, король Едуард VII, Уолліс Сімпсон, Грета Гарбо та Лоуренс Аравійський.

Дизайнер придбав торгову марку у 2000 році, хоча сам він любить повторювати, що це було зумовлено ще у 70-х. Тоді його родина переселилася до старовинного особняка. І старша дочка Клайва знайшла під половицею старий флакон із зеленого скла з характерною кришкою-короною. Через 30 років її батько викупив права на бренд, надав йому власне ім'я та організував випуск нових продуктів.

Традиційно компанія випускає пари парфумів для Нього і для Неї. У липні 2018 року була представлена серія XXI Art Deco , присвячена стилю арт-деко. До неї увійшли дві композиції: жіноча Vanilla Orchid та чоловіча Cypress . Витончені та ніжні, вони присвячені одному солюючому компоненту. Для східно-квіткового букета вибрано ванільна орхідея.

Граціозна квітка чудово відбиває суть напрямку. Він витончений і екзотичний, з п'янким пахощом, перед яким просто неможливо встояти. Відкривається чудова піраміда ігристими іскорками гальбануму та гіацинту. Їхня соковита зелень служить чудовим тлом для розкриття гурманської насолоди пишних бутонів. Красуні-орхідеї вторить делікатний конвалія. Його вишукана млість додає звучання спокусливої легкості, легкості, аристократичності та невагомості. Ваніль стелиться молочним шовком, огортаючи тріпоті пелюстки сріблястою поволокою, немов туманний серпанок, що тане під першими променями сонця, що сходить. Це просто чарівна комбінація, така жіночна і принадна, що ніхто не може встояти перед її чарами! Втілення елегантності та ніжності, розслабленості та умиротворення – відмінний вибір як для денного, так і вечірнього ансамблю.

Видання представлене у концентрації Extait de Parfum. Частка запашних речовин у формулі становить 20-40%, що гарантує відмінну стійкість, насиченість та шлейфовість. Аромат чудово проявляє себе в будь-яку погоду та сезон, підходить для світського прийому та романтичного побачення, модної вечірки чи урочистого заходу. Він додасть своїй власниці витонченості, підкреслить природну красу, зробить образ яскравим і незабутнім. Такі парфуми просто неможливо залишити без уваги!

Придбати Clive Christian XXI Art Deco Vanilla Orchid можна в інтернет-магазині La Grande.