0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clive Christian Viii Rococo Magnolia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

231 грн
Clive Christian VIII Rococo Magnolia Духи (тестер)
50ml
8 769 грн

Будинок, сьогодні відомий під ім'ям Clive Christian , має досить складну та давню історію. Торгову марку Crown Perfumery заснував Вільям Томпсон-молодший у 1872 році. Він продавав багатим жінкам нюхальні солі та парфумерні композиції власного виробництва, спочатку використовуючи як магазин лондонське ательє свого батька, де шилися криноліни та корсети, а невдовзі, оскільки бізнес стрімко розвивався, відкрив і власний бутік. Серед його постійних клієнтів були королева Вікторія та король Едуард VII, які неодноразово замовляли у парфумера персональні аромати. Бренд навіть був відзначений королівським тавром якості.

Справи йшли добре до 1915, але потім підприємство занепало, кілька разів міняло власника, закривалося через збитковість, знову відроджувалося, поки в 2000 році компанію не придбав Клайв Крістіан, знаменитий англійський дизайнер інтер'єрів. Він перейменував парфумерний будинок, давши йому своє ім'я, та налагодив випуск нових видань. Креативний підхід, використання спеціально дорогих компонентів і підкреслена розкіш оформлення швидко зробили його продукти популярними. Традиційно бренд випускає парні аромати для Нього та для Неї. Не стала винятком і серія Noble VIII Collection , представлена в 2017 році. До неї увійшли дві композиції, включаючи чарівну Rococo Magnolia , над створенням якої працювала Енджела Ставревська (Angela Stavrevska).

Це легкий, приємно освіжаючий та світлий букет, натхненний стилем рококо. Його грайливий і незмінно галантний характер чудово передає чудовий парфум із солуючою нотою магнолії. Він безтурботний і чуттєвий, витончений і ніжний, чудова ольфакторна фантазія, виткана рукою талановитого майстра з дорогоцінних та ретельно відібраних есенцій. Аромат зачаровує невагомістю та легкістю, майстерно вибудуваною гармонією та неймовірною палітрою відтінків. Це туманний серпанок раннього ранку, сліпучий сонячний промінь, укладений у витончений флакон з антрацитово-чорного скла із золотою та червоною емблемою. Квінтесенція гарного настрою, свіжості, легкості та радості, чарівний еліксир, здатний розфарбувати яскравими фарбами найнудніший і похмуріший день!

Відкривається чарівна піраміда іскристою свіжістю стиглих плодів, що мерехтять на фоні чорносмородинового листка, немов дорогоцінне каміння на зеленому оксамиту. Мандарин з бергамотом моментально покращують настрій та задають особливо динамічний ритм. Задерикуваті і солодкі, вони чудово доповнюють сяючу негу різнокольорових пелюсток. Магнолія, гвоздика та троянда щедро припорошені щіпкою кориці, завдяки чому набувають чудової пікантності та спокусливої глибини. Чуттєві і привабливі, вони захоплюють свою власницю в неймовірний вихор емоцій, щоб потім поволі опуститися в затишні обійми дубового моху та сандалу. Комбінація одночасно делікатна і зваблива, грайлива і благородна, радує гарною грою відблисків на шкірі та відмінною стійкістю, оскільки продукт випущений у концентрації Extait de Parfum. Це чудовий вибір як для денного, так і вечірнього ансамблю.

Купити Clive Christian VIII Rococo Magnolia можна в інтернет-магазині La Grande.