0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Clive Christian Jump Up and Kiss Me Hedonistic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

17 256 грн

Будинок, що носить сьогодні ім'я Clive Christian , був заснований у 1872 році Вільямом Томпсоном-молодшим. Його батько володів ательє в Лондоні, де пропонував забезпеченим дамам криноліни та корсети, а син створив оригінальну композицію нюхальної солі, яку продавав там же. Чудовий запах припав до смаку примхливим клієнткам, тому заповзятливий парфумер зареєстрував власну торгову марку — Crown Perfumery. Вона процвітала до 1915 року, навіть була відзначена королівським тавром якості, оскільки нюхальні солі та парфумерію використовувала особисто королева Вікторія. Але потім бізнес занепав, кілька разів перепродувався, поки в 2000 його не придбав Клайв Крістіан, який дав компанії власне ім'я і організував масштабний ребрендинг.

Популярний дизайнер меблів та інтер'єрів зумів вдихнути у парфумерний будинок друге життя, зробивши його синонімом розкоші та ексклюзиву. Композиції бренду - бажане придбання для справжніх гурманів, дорогоцінний скарб, володіти яким прагне кожен. Традиційно, торгова марка випускає парні аромати, для Нього та для Неї. Не став винятком і Jump up and Kiss Me Hedonistic , представлений у 2017 році в рамках лінійки Addictive Arts collection . Це чоловіча складова парфумерного дуету, вишуканий східний букет із декадентським, провокаційним та підкреслено гедоністичним характером. Над його формулою працювала Жюлі Плюше (Julie Pluchet).

Повна піраміда не розкривається, проте вказується три домінуючі акорди: лабданум, шкіра та амбра. Видання підкорює майстерно збудованою грою контрастів та віртуозним балансом брутального та ніжного. Мужні шкіряні акорди доповнені димною магією лабдануму та бальзамічним теплом амбрових переливів, захоплюючи свого володаря у неймовірний вихор відчуттів. Така комбінація злегка пряна і приємно лоскочуча рецептори, водночас інтригуюча і обволікаюча, ніби дим, що стеляться, від кальяну. Вона вражає багатогранністю і глибиною, хвилює і хвилює уяву. Її просто неможливо залишити поза увагою, настільки вона самобутня, харизматична і не схожа на інші.

Парфуми сподобаються натурам впевненим, успішним і знаючим собі ціну, які не прагнуть копіювати швидкоплинні модні тренди, а самі створюють свій стиль, унікальний і неповторний. Такі чоловіки амбітні та привабливі, елегантні та респектабельні, завжди виділяються в натовпі та вміють підкорювати жіночі серця. Їхній природний шарм і бездоганний смак ідеально підкреслює складний та благородний аромат.

Купити Clive Christian Jump up and Kiss Me Hedonistic можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у фірмову пляшечку із кришкою у вигляді корони. Фіал пофарбований у насичений блакитний відтінок, чудово контрастуючий із сріблястим ковпачком. Концентрація Extait de Parfum гарантує чудову стійкість, насиченість та шлейфовість, тому такі парфуми підходять не лише для денного, а й для вечірнього ансамблю.