0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jean Couturier

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Couturier Un Jardin a Paris Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Jean Couturier Un Jardin a Paris Туалетна вода
Немає у наявності

Jean Couturier Un Jardin a Paris – чудовий паризька сад ...

 

Як відомо, Париж – у буквальному значенні місто квітів: тут не лише безліч квіткових магазинів та чарівних квіточниць на міських вулицях історичного центру, а й справжній культ садків, палісадничків або просто прикрашених квітами балконів та веранд. Ось чому весна в Парижі така прекрасна: теплий вітерець у сонячні дні наповнює повітря до країв пахощами всіляких квітів, що прикрашають практично кожен будинок.

Атмосферний парфум Jean Couturier Un Jardin a Paris якнайкраще передає цю неповторну ауру, переливаючись відтінками цитрусів, білих квітів, пудри, дерева та амбри. Чудовий вибір для будь-якого сезону – він поселить весну в серці навіть восени, створить атмосферу свята взимку, подарує надію на сонечко та перше тепло у похмурі березневі дні та надихне на романтику у квітні та травні. Ідеальне доповнення образу для молодих дівчат і жіночних старших красунь, щиро закоханих у Париж та його неповторну атмосферу!

Історія аромату

 

Ця незвичайна розповідь почалася в далекому 1973 році, коли засновник бренду, дизайнер і парфумер Жан Кутюр'є зустрівся зі своєю любов'ю - не менш талановитою Жаклін, яка також вивчала парфумерне мистецтво в "ольфакторній столиці Франції" - місті Грассе. Жана підкорили та надихнули роботи Жаклін, і він вирішив відкрити разом із нею спільний бізнес, який чекав на успіх. Перший парфум – легендарний жіночий квітковий шипр «Коріандр» (Coriandre) виявився не просто дебютом, а бестселером, який не втратив актуальності і досі.

Протягом 20 століття ними було видано кілька інших прекрасних творів, а в новому тисячолітті бренд ніби отримав друге дихання і подарував світові такі чудові композиції, як східний аромат Paris Baroque та квітковий Un Jardin a Paris , а також тематичні аромати, присвячені паху імбиру, ван та пачулів.

Купити Jean Couturier Un Jardin в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande , де на вас чекає і інший бестселер цього французького бренду - знаменитий Coriandre.

 

Прогулянка паризькими вуличками

Перший акорд звучить свіжо, яскраво, сонячно, він одразу ж наповнить вас чудовим настроєм і позитивом, подарувавши тонізуючий квартет цитрусових нот бергамота, мандарину, юзу та лимона майжефітанського.

Серцевий акорд наповнює солодкими мотивами соковитих персиків, екзотичних кольорів іланг-ілангу, медового жасмину та хвилюючих лілій – чарівне поєднання ароматів справжнього французького саду.

Фінал композиції дарує неймовірно чуттєвий дует амбри, що розливається по тілу магічним теплом, і чарівного мускусу. Їх чудово відтіняє чарівне поєднання жіночної іскристої ванілі та вершкової деревини сандалу.

Вам, безумовно, варто купити Jean Couturier Un Jardin a Paris в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте чарівність столиці Франції, прагнете насолоджуватися паризькою чарівністю і дарувати всім навколо свою елегантність, свіжість і ніжність, збираючи сотні заслужених компліментів!