0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Cologne Royale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Cologne Royale Парфумована вода
Немає у наявності
Christian Dior Cologne Royale Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Christian Dior Cologne Royale королівська легкість !

Шляхетний ретро-аромат дарує своїм шанувальникам та шанувальницям будинок Christian Dior , презентуючи статусний, елегантний – і водночас дуже гарний та легкий. Royale . Мелодія цього фужера переливається акордами свіжості, мускусу, білих квітів та цитрусів – це просто ідеальне рішення для весняних та літніх образів світських чоловіків та жінок, парфуми яких мають бути вишуканими та витонченими у будь-якій ситуації, навіть якщо це звичайна прогулянка бутіками чи відпочинок у парку . І тим більше важливо створити правильний образ у діловій обстановці, де слід продемонструвати свій смак та статус, і тому міркування престижу стають визначальними при виборі аромату.

Елітарний одеколон орієнтований як на чоловічу, так і жіночу аудиторію. У нього гідна для теплої пори року стійкість і чарівний шлейф – ви немов залишите за собою ауру свіжості, де б не з'явилися!

Історія аромату

 

The Collection Couturier Parfumeur була створена будинком Діор у 2010 році в рамках цілої парфумерної галереї La Collection Priv?e. Ця нова лінія відрізняється особливою красою звучання, вона ніби створює елітний сегмент серед і без того обраної парфумерії дорогого престижного бренду зі світовим ім'ям, історія успіху якого розпочалася ще 1947 року.

Автором парфумованої води став талановитий майстер Франсуа Демаші (Francois Demachy). Він створив усі 8 парфумерних композицій із The Collection Couturier Parfumeur, представивши їх, немов справжню колекцію високої моди: аромати від кутюр'є престижні, виготовлені з ретельно відібраної дорогоцінної сировини та звучать дорого – справді елітарно.

Купити Christian Dior Cologne Royale в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми зібрали для вас ці коштовності вдома Діор, щоб саме ви змогли стати їхніми щасливими володарями – хранителями справжніх скарбів!

 

Christian Dior Cologne Royale - біла магія французькою

Композиція побудована на поєднанні всього трьох нот, але як чудово це тріо!

Парфумер Демаші справді чарівник: йому вдалося сплести дивовижне мереживо з цих повітряних нот, першими з яких стали цитруси – дзвінкі, виразні, освіжаючі та тонізуючі, і одночасно дарують чудовий настрій: заряд позитиву з перших же секунд, справжня насолода без яскравості.

Серцевою нотою стали квітково-зелені неролі, які продовжують цитрусову тему. Колись графиня Неролі ввела в моду традицію ароматизувати бальні рукавички есенцією неролі – саме на її честь і було названо цей чарівний компонент, який дарує композиції світло та шляхетність.

У фіналі вступає магія білого мускусу, притягуючи своїм м'яким магнетизмом без звичайної для цієї ноти вираженої сексуальності: білий мускус витончений звичайного, його аромат подібний до ніжного паху дитячої шкіри.

Отже, якщо ви шукаєте аромат із дорогим, і водночас невагомим звучанням, щоб прикрасити весну та літо, рекомендуємо вам купити Christian Dior Cologne Royale – він завдасть вам чимало радісних моментів і збере цілу колекцію компліментів.