0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Love Tuberose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Love Tuberose Парфумована вода
Немає у наявності
Amouage Love Tuberose Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Amouage Love Tuberose Парфумований спрей для волосся
Немає у наявності

Amouage Love Tuberose – любовний настрій!

 

Нішевий будинок ексклюзивної парфумерії Amouage створив дивовижний витвір Love Tuberose на честь чарівної, жіночної, спокусливої туберози - квітки з фруктово-солодким відтінком аромату, що є символом привабливості на Сході.

Білі квіти та ваніль, солодкі та лактонні відтінки – все в цьому гармонійному ансамблі настільки привабливо, що такий парфум стане чудовим вибором для побачень, романтичних прогулянок та створення того особливого настрою, коли «в животі пурхають метелики», а на душі світло і радісно.

«Лав Тубероза» ідеальна весняними та літніми днями – вона створює настрій і дарує своїй володарці ту неповторну ауру щасливої та коханої жінки, яка насправді привабливіша за будь-які вбрання та аксесуари.

Історія аромату

 

Композиція «Тубероза» вийшла у 2018 році у складі колекції «Секретний сад» (The Secret Garden). Ця лінія відкрилася в 2016 році чудовим твором Lilac Love, присвяченому бузку, через рік з'явилася феєрична парфумована вода Blossom Love, створена на честь весняного буйства вишневого кольору, а в 2019 колекція була доповнена також символом перших.

Усі чотири твори вміщені дизайнерами у розкішні фірмові флакони пастельних відтінків, кришечки яких прикрашені кристалами Сваровські та виконані у формі мечеті оманського Султана Кабуса.

Купити Amouage Love Tuberose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна продукція бренду, заснованого принцом Омана в 1983 році і вже кілька десятиліть є світовим символом східної розкоші, елітарності та шарму. Його назва отримана поєднанням французького слова «Кохання» та арабського «Хвиля» - це романтичне поєднання чудово передає сутність видань «Амуаж».

 

Чарівний флер туберози

Ця квітка недарма символізує чуттєвість і жіночність. Він хвилює своїм ароматом до глибини душі та збирає безліч компліментів.

Для того, щоб справити особливо яскраве враження, творець бренду Крістофер Чонг поєднав у дивовижному букеті туберозу з чуттєвою гарденією та романтичним жасмином.

Потім композиція розкриється для вас привабливим ароматом збитих вершків і спокусливої жіночої ванілі.

Базові дерев'яні ноти трохи смолистого білого кедра та вершкового, м'якого сандала надають твору стійкості та особливої, вишуканої чарівності.

Якщо вам хочеться справити незабутнє враження, аромат туберози буде просто ідеальним вибором. Порадувати себе твором, який справить враження на всіх шанувальників, або ж піднести чарівній жінці гідної її краси флакон ви зможете, варто купити Amouage Love Tuberose в інтернет-магазині La Grande!