0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carven Vetiver Carven

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carven Vetiver Туалетна вода
Немає у наявності
Carven Vetiver Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Carven Vetiver - легенда у новому вигляді!

Carven Vetiver знову радує своїх шанувальників, пройшовши реінкарнацію і знайшовши сучасність звучання, але зберігши при цьому паризький шик старої школи. Цей яскравий і відомий цитрусовий дерев'яний фужер, прикрашений пряними і бальзамічними акордами, зробить незабутніми вашу осінь і зиму - саме в цей час він звучить особливо добре.

Гарне звучання, істинно французький характер, коректність шлейфу та достатня стійкість робить парфум універсальним супутником для чоловіків із розвиненим смаком – як молодих сучасників, так і дорослих шанувальників вінтажних шедеврів, які мають право на нову історію.

Історія аромату

 

У 1957 році творець бренду Кармен де Томмазо вирішила порадувати свого чоловіка парфумом, який мав би зовсім незвичайний, "не шаблонний" запах, і за допомогою талановитого парфумера Edouard Hache, який втілив її побажання в реальність, сама того не підозрюючи, запровадила моду на ветіверові аромати , Актуальну і донині. Слідом за будинком Carven композиції, що включають ноту ветівера, стали створювати практично всі парфумерні будинки світу.

З приходом 2010-го в компанію нового арт-директора Гійома Анрі (Guillaume Henry) бренд із давньою та славною історією відродився знову. Їли в 20 столітті ароматами Карвен користувалися світські "зірки" Парижа, і навіть сама Едіт Піаф, то в наші дні клієнтами модного будинку (який випускає не тільки парфумерію, а й вишуканий одяг) є такі селебрітіз, як Кейт Міддлтон, Емма Уот Кардаш'ян.

У 2014-му чудова ветіврова композиція була переосмислена майстрами Francis Kurkdjian та Patricia Choux і видана за назвою Carven Vetiver . Знаменитий паризький дизайнер Thierry de Bashmakoff створив для нього стильний непрозорий зелений флакон із сріблястим металевим ковпачком: його елегантний вигляд також привертає увагу до твору, як і чудове звучання.

Хоча в нашій країні бренд відносять до маловідомих нішевих ексклюзивів, у Європі це ім'я звучить престижно і дорого коштує. Втім, щоб купити Carven Vetiver , немає необхідності вирушати до Парижа: в Україні ви можете знайти його в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цієї рідкісної та вишуканої марки.

 

Carven Vetiver – нова стара класика...

Старт композиції вишуканий і тонізуючий одночасно: поєднання зелені лемонграсу та цитрусових соковитих акцентів терпкого бергамоту та гіркуватого грейпфрута іскриться та дарує заряд відмінного настрою з першої ж секунди.

Тема цитрусів стає соковитішою і солодшою в серцевому акорді, де звучить уже апельсинова нота, що стала прекрасним тлом для квіткового дуету релаксової, лаванди, що утихомирює, і солодко-м'ятної герані.

Фінальний акорд складний, теплий і найвиразніший: тут головну роль виконує домінанта композиції – багатогранна нота ветівера – трави ветівери з ароматом дерева, диму та чорного шоколаду. Йому вторить деревний дует теплого смолистого білого кедра і вершкового сандалу, доповнений чарівною насолодою бензоїну, що обволікає.

Якщо вам необхідний абсолютно індивідуальний елегантний і свіжий аромат, здатний стати вашою візитною карткою, рекомендуємо купити Carven Vetiver - він не розчарує вас!