0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera Virgin Mint

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Virgin Mint Туалетна вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Virgin Mint Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

1981 року молодий модельєр Кароліна Еррера представила свою дебютну колекцію жіночого одягу. Лінійка мала приголомшливий успіх, тому уродженка Венесуели перебралася до США, де почала активно розвивати власний бренд. Завдяки тонкому почуттю стилю, щепленому з дитинства гарному смаку та ретельному опрацюванню деталей, її торгова марка завоювала всесвітню популярність, поступово розширивши свій асортимент до прикрас, аксесуарів та парфумерії.

Virgin Mint - це унісекс-композиція, представлена в 2017 році в рамках серії Confidential Eaux de Toilette . Один із чудових літніх ароматів, придатних для Нього та для Неї – приємно освіжає, бадьорить і дарує чудове почуття прохолоди на цілий день.

Солює у чудовому фужері марокканська м'ята. Її пахощі дуже ніжні та делікатні, ледь вловимі та ненав'язливі. Тішить трав'яно-солодкими переливами і багатою палітрою відтінків, приємно холодить рецептори і допомагає впоратися з виснажливою спекою, приваблює особливою легкістю і витонченістю. Витончені акорди підкреслені замшево-м'яким пошепком ветивера та колко-пряними нотами єгипетської герані, які разом утворюють чарівну смарагдову симфонію. Ласкавий шепіт диких трав розбавляє сонячна енергія цитрусів. Мандарин з бергамотом так і бризкають соком, моментально викликаючи усмішку і налаштовуючи на позитив. Їх задерикуваті іскорки схожі на сонячних зайчиків, пустотливо блискучих на тлі молодого листя. Палку пристрасть стиглих плодів чудово відтіняють вишукані акценти білого мускусу, що роблять звучання легшим та трепетнішим. Пухнасті, наче хмарка, вони гармонійно завершують світлий і граціозний образ.

Така туалетна вода — справжня знахідка для весняно-літнього сезону: заряджає неймовірною енергією, бадьорить та допомагає виділитися у натовпі. Сподобається натурам харизматичним і успішним - чоловікам і жінкам незалежним, впевненим у собі і цілеспрямованим. Такі люди знають, чого хочуть, і вперто працюють, щоб досягти бажаного. Вони підкорюють оточуючих щирою, широкою посмішкою та унікальним, неповторним стилем. Парфуми вибирають під собі, такий же яскравий, самобутній і привабливий, який допомагає залишатися в тонусі протягом цілого дня. Він чудово поєднується з різним одягом, від суворого ділового костюма до модної коктейльної сукні, джинсів, сарафанів чи шортів. Підходить для роботи чи побачення, бізнес-переговорів чи дружньої зустрічі, офіційного заходу чи вечірки.

Купити Carolina Herrera Virgin Mint в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання, як і інші продукти лінійки, поміщене у гранований циліндричний флакон із прозорого скла. Вміст фіалу пофарбований у світло-сірий відтінок, а ковпачок оформлений у глянсово-чорному кольорі. Такий парфум чудово виглядатиме на вашому туалетному столику!