0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Vetiver Paradise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Vetiver Paradise Туалетна вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Vetiver Paradise Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Модний дім Кароліна Еррера заснувала 1981 року. Талановитий модельєр народилася в забезпеченій родині в Каракасі (Венесуела), де здобула чудове виховання та освіту. Її дебютна колекція жіночого одягу миттєво привернула увагу, дозволивши дизайнеру перебратися до Нью-Йорка та зайнятися розкруткою свого бренду. Там вона розширила асортимент торгової марки стильними аксесуарами, прикрасами та парфумерією, а також багато років була персональним стилістом першої леді країни, включаючи Жаклін Кеннеді, Мішель Обаму та Лору Буш. Всі її вироби відрізняє бездоганне опрацювання деталей, елегантність і особлива витонченість, завдяки яким будинок моди Carolina Herrera відомий у всьому світі.

Унісекс-композиція Vetiver Paradise вийшла у 2017 році. Це вишуканий аромат для Нього та для Неї, представлений у рамках серії Confidential Eaux de Toilette . Деревно-пряний букет свіжий, як квітневий ранок на березі озера Гарда біля підніжжя альпійських гір. Він стелиться по шкірі, немов зелений шовк, пестить нюх і підкорює дивовижним балансом терпкості та прохолоди. Просто чудова туалетна вода, яка стане незамінним супутником у весняно-літній сезон.

Парфум адресований чоловікам і жінкам харизматичним, елегантним і успішним, які мають гарні манери і смак, знають собі ціну і не прагнуть пускати пилюку в очі. Вони незалежні та впевнені в собі, з неповторним стилем та сліпучою усмішкою, активні та цілеспрямовані, тому вибирають аромат собі під стать, такий же динамічний, енергійний та інтригуючий, здатний протягом цілого дня тримати свого власника у приємному тонусі, який чудово освіжає та допомагає впоратися з виснажливою спекою.

Це чудовий варіант для повсякденного використання – універсальний, стриманий та коректний, він доречний скрізь та завжди. Добре поєднується з діловим костюмом, легким сарафаном, шортами та джинсами. Підходить для офісу та прогулянок набережною, романтичного побачення та бізнес-зустрічі, світського заходу або вечірки на пляжі. Допоможе виділитися на тлі інших та привернути увагу оточуючих, підкреслить неповторний стиль свого власника та його природний шарм.

Відкривають чудову піраміду соковиті акорди стиглих цитрусів. Соковиті, пустотливі та ігристі, вони миттєво наповнюють енергією та налаштовують на позитив. Грейпфрут з бергамотом припорошені щіпкою пікантних спецій. Темпераментні прянощі задають особливо динамічний ритм, приємно розбурхують рецептори і хвилюють кров. Пекучий рожевий перець, бархатистий кардамон і зухвалий мускатний горіх гарно переливаються в обіймах трепетних неролі, перетворюючи ніжні пелюстки на дивовижні ласощі для гурманів. Шляхетний ветивер робить звучання більш імпозантним і привабливим, щоб потім змінити респектабельну базу з деревини цінних порід. Така туалетна вода - ідеальний супутник у спеку!

Купити Carolina Herrera Vetiver Paradise можна в інтернет-магазині La Grande.