0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Sg79 Sthlm No17 Sg79 Sthlm

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

SG79 STHLM No17 Парфумована вода
2 668 грн
SG79 STHLM No17 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Щоб відчути емоційне посилання цієї мелодії, вам варто насолодитися нею. Тільки ви можете вирішити, якому з ваших настроїв, образів і приводів відповідає пахощі SG79 STHLM No17 . Аромат, презентований молодим шведським нішевим брендом, є однією з унікальних робіт, які можуть інтригувати, провокувати виникнення сміливих бажань або романтичних фантазій. Але зміст цих думок, емоцій та відчуттів буде зрозумілим і близьким тільки вам!

Вважаєте, що фотографія та парфумерія не мають нічого спільного? Засновникам бренду SG79 STHLM вдалося довести протилежне. В ароматах, представлених торговою маркою, поєднуються любов до фотомистецтва та майстерності створення ароматів. На зовнішній упаковці кожного з продуктів можна побачити фото, автором якого є один із найпопулярніших у Швеції фотохудожників – геніальний Девід (Bjorn Dawidsson). Чистота ліній, унікальність та свіжість подачі об'єкта, динамічність та оригінальність цих робіт надихнули засновників бренду, створеного компанією Romella International, на запуск унікальної колекції ароматів. Основна ідея, яку несе в собі дана серія, полягає в тому, щоб дозволити людині, яка бажає купити парфумерію SG79 STHLM , залишатися собою і не змінювати своїх звичок. Такі композиції будуть доречні там, де в них одягається їхній власник. Вони гармонують із настроєм та емоціями того, хто їх обирає, а не з модними віяннями чи певним стилем життя.

Відмінною рисою цієї колекції є те, що кожна з робіт випущена під певним порядковим номером, який замінює традиційну назву. Флакони, в яких представлена продукція, також мають однакову форму. Такий прийом виробники, що працюють у сегменті селективної парфумерії, використовують, щоб не відволікати своїх покупців від відчуттів, які їм дарує композиція, а також дозволити їм самостійно, без зовнішніх перешкод та впливів надати їй емоційного забарвлення.

Виробник позиціонує парфумовану воду No17 як м'яку мускусно-квіткову композицію. Розповідаючи про цю роботу, він згадує про «океан, яскраве сонце і теплу шкіру», тим самим натякаючи своїм шанувальникам на розслабленість відпусток і тепло літніх ночей.

Парфумована вода стартує іскрами соковитого запашного персика та освіжаючим диханням бергамота, тандем яких доповнюють відтінки пікантної гвоздики. Привабливе пахощі іланг-ілангу, шик благородної троянди, що інтригує, і чуттєвість зелено-медового апельсинового кольору становлять «серцевий» акорд композиції. У її завершальному штриху відчувається тепло благородного кедра, насолода цукерок «ірис» та мотиви спокусливого мускусу, з м'якістю якого асоціюється фото на упаковці продукту.

Придбати вишукану парфумерію від SG79 STHLM ви можете у Lagrande. У нашому інтернет магазині представлений гідний вибір нішевих продуктів, що відповідають вишуканому смаку навіть найвибагливіших клієнтів.