0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Rose Cruise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Rose Cruise Туалетна вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Rose Cruise Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Свою першу колекцію жіночого одягу талановитий дизайнер із Венесуели випустила у 1981 році, а сьогодні ім'я Кароліни Еррери відоме у всьому світі. Лінійка була такою успішною, що модельєр перебралася до Нью-Йорка і стала активно займатися розвитком власного бренду, поступово розширивши асортимент торгової марки до аксесуарів, прикрас та парфумерії.

Унісекс-композиція Rose Cruise була представлена в 2017 році в рамках вишуканої серії Confidential Eaux de Toilette . Це чудовий квітковий букет, що однаково добре розкривається як на жіночій, так і чоловічій шкірі. Він присвячений головній красуні будь-якого саду - чарівній троянді. Запашна квітка з ніжними і пишними пелюстками в піраміді представлена в обрамленні пухнастого мускусу і соковитих чорномородинових ягід, завдяки чому набуває мармеладно-цукеркового звучання, стає солодкою, наче мед, і трохи тягучою.

Туалетна вода чуттєва і яскрава, приваблює багатою палітрою відтінків, майстерно збудованим балансом і кокетливо-зухвалим, динамічним характером, встояти перед яким просто неможливо! Вона чудово бадьорить і миттєво налаштовує на позитив, викликає усмішку і дарує почуття впевненості у собі. У компанії такого парфуму всі труднощі здаються легко переборними, а проблеми несуттєвими. Це справжня особливість будь-якого ансамблю, простий спосіб підкреслити свій унікальний стиль, природну чарівність і гарний смак. Парфуми ідеально підходить для денного образу. Він ненав'язливий і делікатний, легкий і чарівний - доречний у будь-яких обставинах, таких як робота в офісі, ділові переговори, романтичне побачення, семінар або лекція, коктейльна вечірка або просто вихідний день, який ви хочете присвятити собі. Це запаморочлива ода радості та легкості, безтурботності та флірту. Світлий, променистий і букет, що розкривається сліпучими іскорками по шкірі і допомагає відволіктися від рутини.

Відкривається чарівна піраміда соковитим пахощами чорної смородини. Налиті сонцем ягоди так і бризкають соком, гарно переливаючись на тлі різнокольорових пелюсток. Томну насолоду болгарської троянди розбавляє трепетна млість півонії, кружляючи в чарівному танці, захоплюючи уяву, інтригуючи і манячи. Вир пишних бутонів пронизує невагомий шовк мускусних струменів, роблячи звучання більш повітряним і легким, а завершує чудову комбінацію благородна база з деревини цінних порід. Поєднання привабливе і хвилююче - воно допомагає звернути на себе увагу, виділитися в натовпі, зробити образ більш елегантним та витонченим.

Купити Carolina Herrera Rose Cruise можна в інтернет-магазині La Grande. Як і інші продукти лінійки, видання упаковане в ребристий циліндричний флакон з масивною основою. Пляшечка виконана з прозорого скла, її вміст пофарбований у ніжно-рожевий відтінок, а вінчає фіал глянсово-чорна гранована кришечка. Така туалетна вода стане в нагоді в теплу погоду і весняно-літній сезон.