0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sg79 Sthlm No16 Sg79 Sthlm

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

SG79 STHLM No16 Парфумована вода
2 668 грн
SG79 STHLM No16 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Навчіться довіряти собі та піддайтеся магії власних відчуттів разом з одним із представників категорії нішевої парфумерії – незвичайним та розкішним SG79 STHLM No16 . Цей аромат нагадує чистий аркуш паперу, на якому ви зможете написати вашу особисту історію ніжних почуттів, рішучих перемог, сміливих бажань та довгоочікуваних успіхів. Він викликатиме у вас теплі спогади, асоціюватиметься з речами та подіями, близькими та зрозумілими тільки вам.

На такій ідеї базується філософія торгової марки SG79 STHLM – дітища компанії Romella International, заснованого нею кілька років тому у Швеції. Завдяки парфумам, представленим у його колекції, бренд дарує можливість своїм шанувальникам самостійно інтерпретувати видання, які вони обирають. Саме тому аромати одягнені у флакони однакової форми і не мають традиційних назв, створених за допомогою слів. Їхнє ім'я – це порядковий номер. Вважається, що завдяки такому підходу людина, яка вибирає аромат, не зможе відволікатися від гри мелодії, яку він чує, що подарує йому шанс пофарбувати цю музику відтінками, зітканими з його особистих емоцій та почуттів. Над наповненням портфоліо бренду працювали такі майстри, як Крістіан Верморель, Надія ле Гарлантезек, Селін Ріпер. На створення запашних шедеврів майстрів надихає творчість популярного шведського фотохудожника Девіда (Bjorn Dawidsson). Його роботи, неординарні та привабливі, дозволили засновникам торгової марки переступити грань, що розділяє мистецтво та парфумерію, та уявити аромат як один із його проявів.

Мати у своєму розпорядженні парфум, який дозволить вам завжди виглядати актуально та стильно, можна, якщо купити No16 . Завдяки його витонченому і незбитому звучанню, ви більше не витрачатимете енергію на сумніви і відволікатиметеся на думки про те, як саме ви повинні пахнути. Адже таке придбання - це можливість бути собою незалежно від парфумерних уподобань модної публіки і того стилю життя, який вам близький. Це відмова від суєти та непотрібних роздумів на користь чуттєвості та сприйнятливості.

Виробник називає видання, яке відноситься до категорії шипрових квіткових, вишуканим. У пахощі SG79 STHLM No16 відчувається комфортна теплота і свіжість, бадьорість і енергію, що дарує. Прохолодні елегантно-терпкі відтінки бергамоту, що відчуваються на старті парфумованої води, поєднуються з важким диханням лабдануму та бензоїну. Інтенсивні квіткові мотиви звучать у її «серці»: тут шляхетність троянди поєднується з чуттєвістю жасмину, медово-терпкого апельсинового кольору та ніжних білих кольорів. Ця пишність доповнюється привабливим фруктовим акордом. Завершальним штрихом парфуму є тандем спокусливої ванілі і амбри, що приваблює, відтінений нотами елегантних пачулів і солодкої карамелі.

Купити парфумерію SG79 STHLM у Києві можна у Lagrande. Ви можете зв'язатися з нами за телефоном, вказаним на сторінці, оформити замовлення в особистому кабінеті на сайті інтернет-магазину або особисто відвідати наш затишний шоу-рум, щоб познайомитися з парфумерними виданнями, що вас цікавлять.