0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Oud Couture

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Oud Couture Парфумована вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Oud Couture Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Кароліна Еррера народилася в Каракасі (Венесуела), у сім'ї заможних землевласників та політиків. Вона здобула чудове виховання та освіту, до того ж дівчинці з раннього дитинства прищеплювали гарні манери та смак, тому вибір професії дизайнера не став сюрпризом для її рідних. Свою першу колекцію модельєр представила у 1981 році. Лінійка мала просто приголомшливий успіх, що дозволило Кароліні переїхати до Нью-Йорка та заснувати там власний будинок моди, в асортименті якого сьогодні представлені не лише жіночий, а й чоловічий одяг, а також аксесуари, прикраси та, звичайно, парфумерія.

Вишукана композиція Oud Couture була представлена у 2015 році в рамках ексклюзивної серії Confidential . Це унісексовий аромат, він підходить для Нього та для Неї. Над його створенням працювали два парфумери: П'єр-Константен Гуеро (Pierre-Constantin Gueros) та Наталі Фестхауер (Nathalie Feisthauer). Домінуючий акорд у східному квітковому букеті відведений чарівному дуету троянди та уда.

Агарова деревина є одним з найдавніших і найцінніших інгредієнтів, а розкішні сади при палацах немислимі без пишних бордово-червоних бутонів. Все на Сході, від пахощів до кальянів, просякнуте їх важкими, вкрадливими, глибокими і нескінченно прекрасними пахощами. Вдовий запах - важкий і чуттєвий, чорний і огортає. Традиційно він асоціюється зі спекотними країнами, потужними вібраціями та тілесними насолодами. Аромат сексуальний і принадний, хвилюючий і хвилюючий кров. Ідеально доповнює трепетну ніжність та медову насолоду рожевих пелюсток!

У композиції використано два сорти квітки, дамаську та таїфську, щоб повною мірою передати багатогранні та запаморочливі переливи запаху садової красуні. В результаті вийшов парфум інтригуючий і незвичайний, приголомшливий симбіоз традиційної арабської школи та динамічного космополітизму Нью-Йорка, водночас еклектичний та по-східному розкішний.

Він припаде до смаку шанувальникам орієнтальної парфумерії, але без типово важких, масивних нот, а більш легкої та грайливої. Букет відрізняє лаконічна структура та ретельно вивірена пропорція, коли компоненти звучать цілісно та злагоджено, чудово доповнюючи та багаторазово підсилюючи один одного. За простотою піраміди, що здається, ховається неймовірна палітра відтінків, незрівнянна виразність і приваблива глибина, перед якими встояти просто неможливо.

Парфум сподобається натурам впевненим, успішним та елегантним, які сформували власний неповторний стиль і не йдуть сліпо за швидкоплинними модними трендами. Вони завжди виділяються в натовпі та привертають зацікавлені погляди, адже їхній образ завжди продуманий до найдрібніших деталей, від стильних аксесуарів до чудового аромату.

Така парфумована вода сп'янює гурманською насолодою та ігристими бальзамічними акцентами. Вона звучить дорого і презентабельно, відмінно проявляє себе в прохолодну та сиру погоду. Це чудовий варіант для денного чи вечірнього ансамблю.

Купити Carolina Herrera Oud Couture можна в інтернет-магазині La Grande.