0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Sg79 Sthlm No6 Sg79 Sthlm

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

SG79 STHLM No6 Парфумована вода
2 668 грн
SG79 STHLM No6 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Хто сказав, що привабливість та спокусливість – прерогатива представниць прекрасної статі? Аромат SG79 STHLM No6 , виданий брендом зі Швеції, дозволяє не погодитися з цим твердженням. Адже цей унісекс-парфум створений, щоб надавати чуттєвості образу і чоловіків, і жінок.

Запам'ятати довгі, іноді не зовсім зрозумілі назви ароматів більше не варто – нішевий бренд SG79 STHLM позначив свої парфумерні видання лише порядковими номерами. Ні, фахівці торгової марки не спростили свою роботу. Таким нехитрим прийомом вони допомогли шанувальникам її шанувальникам абстрагуватися від слів і образів, які можуть створювати, і намалювати історію обраного ними аромату своїми власними фарбами. До виникнення такої ідеї творців марки спонукала творчість фотохудожника Девіда (Bjorn Dawidsson) – шведського майстра, чиї роботи відомі у всьому світі. Його креативний підхід дозволив через призму фото побачити інший бік Стокгольма – столиці суворої та казково-прекрасної північної країни. Елементи міських пейзажів, які демонстрував Девід на своїх фото, були використані для зовнішнього оформлення парфумів, а самі композиції прирівнювалися до однієї з форм образотворчого мистецтва.

Купити SG79 STHLM No6 може кожен, хто прагне негайно продемонструвати свої найвигідніші якості. Парфумована вода може бути адресована сміливим, впевненим у собі людям, які усвідомлюють свою харизму, силу свого природного шарму та вміють спритно використовувати ті переваги, якими наділила їхня природа.

Портфоліо виробника композиція сімейства «східні квіткові» поповнила у 2017 році. Сміливий, яскравий, дражливий аромат звучить оригінально та контрастно. Він овіває легкою прохолодою цитрусових, огортає ніжністю квітів. Потім пом'якшується, пахнучи чуттєво та спокусливо. Виробник порівнює парфум із «солодкою, обволікаючою, чуттєвою, теплою та молочною ваніллю». Він ототожнює його з «подорожем на віддалений острів, з м'яким і хвилюючим дотиком ванілі, доповненою мускусом та амброю».

Початкові акорди No6 наповнені легкими квітковими мотивами та енергією цитрусів. У «серці» композиції відчувається звучання благородної троянди, акценти якої роблять парфумовану воду вишуканою та витонченою, а також медово-терпкі мотиви апельсинового кольору. Фінальний штрих - це справжня спокуса: тут теплі амброво-мускусні акорди, що тягнуть, поєднуються з шиком пудрових нот і вкрапленнями гурманської ванілі, що посилює магнетизм композиції.

Купити парфумерію SG79 STHLM можна у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлений гідний вибір оригінальної продукції за прийнятними цінами. Зробивши замовлення у нас, ви отримуєте відмінний сервіс та швидку доставку. Покупці, які ще не визначилися з вибором або бажають ближче познайомитися з обраним виданням, можуть відвідати наш затишний, зручно розташований шоу-рум.