0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Orange Affair

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Orange Affair Туалетна вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Orange Affair Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Відправною точкою в історії модного бренду Carolina Herrera став 1981 рік. Саме тоді Кароліна Еррера, молодий дизайнер із Венесуели, представила свою дебютну колекцію жіночого одягу. Лінійка мала просто приголомшливий успіх, тому модельєр переїхала до Нью-Йорка, де зайнялася активним просуванням власної торгової марки. Поступово вона розширила асортимент до аксесуарів, прикрас та парфумерії.

Чарівна унісекс-композиція Orange Affair вийшла в 2017 році. Це стильний квітково-фруктовий букет, представлений у рамках вишуканої серії Confidential Eaux de Toilette . Чудовий подарунок для шанувальників цитрусових запахів! Він увібрав у себе вишукану гіркоту скоринки, соковиті бризки цедри та апетитну насолоду м'якоті, завдяки чому миттєво бадьорить і наповнює неймовірним зарядом енергії. Напоєні сонцем плоди забезпечують особливо динамічне звучання, тоді як нота мигдального молока робить його підкреслено ніжним та вершковим, а боби тонко забезпечують м'яку пудровість. Просто запаморочливе поєднання, перед яким неможливо встояти!

Відкривають чарівну піраміду іскристі вогники цитрона з мандарином. Задерикуваті та дзвінкі, вони розсипаються на міріади сліпучих іскорок, покращуючи настрій та заряджаючи позитивом. Соковита зелень петитгрейна дарує чарівну прохолоду, віртуозно підкреслюючи пряні переливи дикого ревеню. На тлі смарагдових трав та молодого листя пишним кольором розпускається флердоранж. Він делікатний і граціозний, витончений і переливчастий, красиво звучить в обрамленні повітряного мускусу, щоб потім змінитися гурманськими нотами мигдалю та бобів тонка, що гармонійно завершують чудову комбінацію.

Туалетна вода світла та грайлива, переливчаста та чарівна у своїй легкості та безтурботності, допомагає відволіктися від проблем та рутини, з нею затишно та світло. Можна просто насолоджуватися моментом і маленькими радощами, такими як поцілунки сонця на шкірі або апетитний десерт, забувши про всі негаразди. Парфум ненав'язливий і витончений, тихий, але привертає увагу - вигідно виділяє свого власника на тлі інших, підкреслюючи його хороший смак, елегантність і природний шарм.

Відмінно поєднується з різними ансамблями, від строгого офісного костюма до сарафана або модної блузи. Це чудовий варіант для натур стильних і привабливих, які знають собі ціну і цінують у парфумерії, насамперед максимальну натуралістичність звучання. Аромат чудово підходить для теплої погоди та весняно-літнього сезону.

Купити Carolina Herrera Orange Affair в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Продукт, як і інші видання лінійки, одягнений у циліндричний гранований флакон із прозорого скла. Його вінчає контрастна ребриста кришка, оформлена в насичено-чорній кольоровій гамі, а вміст пляшечки пофарбований у ніжний блакитний відтінок, що вказує на безтурботний та легкий характер композиції всередині.