0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Neroli Boheme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Neroli Boheme Парфумована вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Neroli Boheme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Carolina Herrera Neroli Boheme

 

Чарівний аромат Carolina Herrera Neroli Boheme з солюючим акордом неролі полонить дивовижною пахощами, одночасно солодкою і свіжою, ніжною і трохи пряною. Твір підкорює грацією та трепетністю, тихим мерехтінням та спокусливою легкістю, перед якими просто неможливо встояти! Парфум лягає на плечі туманною вуаллю, огортає свого власника сяючою аурою чистоти та легкості, радує неймовірною палітрою відтінків та захоплюючою грою відблисків на шкірі. Він пустотливий, як сонячні зайчики на дзеркальній гладіні ставка, і невагомий, як пухнаста хмарка в небесній блакиті - захоплює в чарівний танець білих пелюсток, надаючи будь-якому образу особливу елегантність і витонченість.

Трохи історії

Кароліна Еррера, всесвітньо відомий дизайнер, персональний стиліст перших леді США (її послугами користувалися Жаклін Кеннеді, Мішель Обама та Лора Буш), а також засновниця бренду, відомого усьому світу, народилася у Венесуелі, у забезпеченій сім'ї землевласників та політиків, та отримала чудове та освіта. Її з раннього дитинства приваблювали мода та стиль, тому вибір професії був цілком закономірним. Дебютна колекція, представлена брендом Carolina Herrera, мала приголомшливий успіх, що дозволило модельєру перебратися до Нью-Йорка, де вона почала активно розвивати власну торгову марку. Поступово в асортименті компанії з'явилися прикраси, аксесуари та, звичайно, парфумерія.

Чарівний Neroli Boheme входить до ексклюзивної серії Confidential . Це вишукана унісекс-композиція, що підходить для Нього та для неї, представлена у 2015 році. Світлий і іскристий букет квітів натхненний безтурботними днями відпочинку в Ле Вега, родовому маєтку сімейства Херрера. Це місце, де збирається вся родина, де ввечері можна насолоджуватися галасливими вечірками, а рано вранці блукати тінистими алеями квітучого саду, милуючись дивовижними пейзажами і вдихаючи запаморочливі запахи з пишних бутонів.

Неролі для богеми.

Чарівні акорди неролі у цьому творі посилені дурманним запахом індійського жасмину, а також зухвалою енергією цитрусів. Композиція досить лаконічна, але в цьому криється секрет її чарівності. Мінімалістична простота та ретельний підбір інгредієнтів, віртуозно побудована гармонія та використання дорогоцінних есенцій перетворює парфумовану воду на справжній скарб будь-якої колекції. Це зручний вибір для денного ансамблю, відмінно поєднується з різними стилями. Підходить для ділового костюма та ретельно накрохмаленої білої сорочки, повітряного сарафану та стильної дизайнерської сукні, шовкової блузи та модних джинсів. Аромат, завдяки своїй делікатності та ненав'язливості, буде доречний на роботі в офісі та на культурному заході, на побаченні чи у відпустці.

Купити Carolina Herrera Neroli Boheme в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у фірмовий ребристий флакон із золотою основою та глянсово-чорним гранчастим ковпачком. Вміст пляшечки пофарбований у смарагдово-зелений відтінок, щоб наголосити на свіжості та весняному характері композиції.