0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Sg79 Sthlm No2 Sg79 Sthlm

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

SG79 STHLM No2 Парфумована вода
2 668 грн
SG79 STHLM No2 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Бути активною часткою великого механізму або насолоджуватися усамітненням у своєму затишному світі, наслідувати модні тенденції або розставляти акценти в образі за правилами, зрозумілими тільки вам... Який би з цих принципів вам не був близький, аромат SG79 STHLM No2 sg7 9 наповнить ваше життя особливим змістом. Ви можете зробити його джерелом свого натхнення, зарядом бадьорості, що спонукає вас діяти, або щиро насолоджуватися м'якістю його фінальних нот. Очевидно одне: без цього витонченого розмаїття, позначеного авторами твору, ваш образ не буде завершеним.

Унікальний нішевий аромат – це набагато більше, ніж просто пахощі, у хмарі якого вам комфортно перебувати. Не виняток і видання шведської торгової марки SG79 STHLM, що з'явилися на парфумерному ринку в 2015 році. Засновників бренду надихнула творчість популярного фотохудожника зі Швеції Девіда (Bjorn Dawidsson). На його роботах, створених чорно-білим кольором, представлені елементи міських пейзажів Стокгольма. Цей підхід спонукав творців торгової марки поглянути на аромат інакше – як одну форму мистецтва – і цим об'єднати ці, начебто, несумісні форми творчості. Парфумери, запрошені для роботи, мали змогу вибрати кілька кадрів серед фоторобіт Девіда та інтерпретувати те, що вони бачать та відчувають за допомогою аромату.

Бажаючі дізнатися, який з парфумів знайшов відгук у серці фотохудожника, що надихнув майстрів торгової марки, можуть купити SG79 STHLM No2 . Bjorn Dawidsson, який залишився задоволений результатами такого сміливого, незвичайного та захоплюючого експерименту, називає саме цю парфумовану воду своєю коханою. Димарі, зображення яких поміщені на упаковку продукту, ототожнюються з теплом та запахами великого міста, розповідають про динамічність та безперервність усіх процесів, що відбуваються в ньому.

Виробник називає цей квітковий шипр «структурованим ароматом, у якому свіжі світлі ноти початкових акордів з'єдналися в сучасний контрастний малюнок із теплими кремовими півтонами фінального штриха». Видання, адресоване чоловікам та жінкам, було презентовано у 2015 році. Йому, як і всім творам бренду, замість традиційного імені було надано порядковий номер.

Парфумована вода є вишуканою мелодією, в якій легкість і енергійність поєднуються з м'якістю і розміреністю звучання. Вона розкривається оптимістичними відтінками грейпфрута та мандарину, доповненими важким диханням чорної смородини та м'якими обіймами елемі. Чуттєвий дует троянди та магнолії, що звучить у «серці», відтінюється пікантністю коріандру та чорного перцю. Чарівність мускусу, посилена хвилюючими мотивами бобів тонка і смолисто-пряними пачулями, завершує цю симфонію.

Придбати парфумерію SG79 STHLM у Києві ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлена лише оригінальна парфумерія. Для постійних клієнтів передбачено привабливу програму лояльності.