0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bois 1920 Sensual Tuberose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bois 1920 Sensual Tuberose Парфумована вода
Немає у наявності
Bois 1920 Sensual Tuberose Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Пристрасть до парфумерії - родинна риса сім'ї Галарді. Ще в 20-х роках ХХ століття заповзятливий флорентинець Гвідо збирав лаванду і самостійно виробляв з неї олію, експериментував з есенціями та екстрактами, пропонуючи примхливій італійській публіці аромати власного виробництва. Навіть відкрив невеликий магазинчик Bottega Italiana Spigo, сподіваючись перетворити його на повноцінний цех та творчу майстерню. Тоді проект не вдався, але дідові мрії здійснив його онук, Енцо. Парфумер з освіти та автор композицій для торгових марок Baldi, IO•KO 1954, Odori та Antiqua Firenze, він створив селективний бренд Bois 1920 у 2005 році.

Перші парфуми були розроблені на основі автентичних формул, складених самим Гвідо та дбайливо зберігаються в сімейному архіві. Бренд випустив кілька різнопланових колекцій, як Tradizionali, Classici та Orientali, серед яких навіть найвибагливіший клієнт може знайти варіант на свій смак. Лінійка Limited Art Collection була представлена у 2013 році. Це вишукана серія, випущена обмеженим тиражем. Як каже сам Енцо, це парфумерія для людей, які хочуть бути помітними, але без надмірностей та крайнощів - стильні, елегантні та привабливі видання, що допомагають виділитися у натовпі та підкреслити унікальний стиль свого власника. В ексклюзивну четвірку увійшов і чарівний Sensual Tuberose .

Витончений квітковий букет присвячений спокусливій та чуттєвій туберозі. Він делікатний і граціозний, дуже ніжний і витончений, огортає свого власника пухнастою хмаринкою, допомагаючи відволіктися від проблем і просто насолодитися моментом. У композиції немає традиційного еротизму та вираженої анімаліки, властивої цій квітці. Зовсім навпаки, його пахощі вершково-кремові і легкі, немов подих літнього вітерця. Воно хвилює уяву, полонить неймовірним багатством переливів та таємничою глибиною. Бездоганне втілення вишуканості та шляхетної розкоші, чарівна гармонія білих пелюсток, без найменшого натяку на вульгарність.

Парфумована вода віртуозно передає чарівно-солодкий і п'янкий запах мексиканської красуні, майстерно доповнивши його трепетними бутонами флердоранжу, геліотропу та жасмину. Гордовитий ірис забезпечує аристократичну пудровість і витонченість, соковита м'якоть персика з кокосом - чарівна лактонна м'якість. Фруктові акорди чудово підкреслені пікантними акцентами зухвалого коріандру, захоплюючи вас у запаморочливий вихор емоцій. А завершує чудовий образ велична база з оксамитових пачулі, світлого сандала, солодкого бензоїну і мускусу, що струмує молочним шовком.

Такий парфум зачаровує та інтригує, захоплює та вабить. Він повітряний, мов туманний серпанок, і сяючий, як яскраве сонце влітку. Ідеально доповнить денний ансамбль, і, зберігаючи граничну делікатність, букет буде універсальним варіантом, доречним за будь-яких обставин.

Купити Bois 1920 Sensual Tuberose можна в інтернет-магазині La Grande.