0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bois 1920 Come L'Amore

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bois 1920 Come L`Amore Туалетна вода
Немає у наявності
Bois 1920 Come L`Amore Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Енцо Галарді, відомий парфумер, який співпрацював з такими торговими марками, як Antiqua Firenze, Odori, IO•KO 1954 та Baldi, заснував власний бренд у 2005 році. Він назвав його Bois 1920 на честь невеликого магазинчика Bottega Italiana Spigo, який його дід Гвідо відкрив у Флоренції і де продавав парфуми власного виробництва на початку ХХ століття. Модний будинок створений, щоб увічнити його спадщину. Багато ароматів компанії виробляються на основі автентичних формул, що зберігаються в сім'ї багато років. Наприклад, чарівний унісекс Come L`Amore .

Це квітковий мускусно-деревний букет, випущений у 2011 році, який підходить чоловікам та жінкам. Бездоганно елегантний, інтригуючий і чуттєвий, він адресований витонченим натурам, які віддають перевагу парфумерії ексклюзивній, складній і багатогранній. Такі люди вибирають композиції самобутні, яскраві та не схожі на інші, які виділяються в натовпі, привертають до себе захоплені погляди та збирають компліменти від оточуючих, здатні підкреслити їхній добрий смак, унікальний стиль та харизму. Усьому перерахованому відповідає чудова туалетна вода Come L`Amore .

Вона промениста та інтригуюча – справжнє свято, укладене у мінімалістичний флакон із матового скла. Квінтесенція безтурботності та радості, феєрверк соковитих фарб, здатний закружляти свого володаря у неймовірному вихорі емоцій. Вселяє впевненість, бадьорить і вмить покращує настрій, відмінно доповнює будь-який ансамбль, як денний, так і вечірній. У її компанії можна вирушити на звану вечерю, модний прийом або побачення. Якою б не була погода та час доби, ви гарантовано будете чарівними!

Відкривається цільна та майстерно збалансована піраміда запаморочливими переливами стиглих фруктів. Легка терпкість чаю чудово відтіняє іскристу свіжість танжерину і м'якоть сливи, що бризкає соком, допомагаючи забути про всі проблеми і налаштуватися на позитив. Дзвінкі плоди розсипаються міріадами райдужних відблисків, подібно до мерехтливих вогників. Достатньо пари крапель парфуму, щоб світ навколо заграв яскравими фарбами.

На зміну палкому темпераменту цитрусів приходить вкрадлива ніжність садових бутонів. Вершково-кремова гарденія вдало доповнює медову насолоду жасмину, а чуттєва троянда сусідить з граціозною красунею-лілією, сплітаючись разом у чарівну симфонію легкості, світла та п'янкої свіжості. Дрібка рожевого перцю на різнокольорових пелюстках додає звучанню особливу динамічність і підвищує градус інтриги. Сірінга забезпечують вишуканість і глибину, неквапливо підводячи до благородної бази, витканої з величних переливів віргінського кедра, мускусу, стираксу та бензоїну. Комбінація спокуслива і ніжна, приваблива і зваблива - сліпуче прекрасне поєднання, від якого просто неможливо відірватися!

Купити Bois 1920 Come L`Amore в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.