0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bdk Parfums Tubereuse Imperiale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

BDK Parfums Tubereuse Imperiale Парфумована вода
Немає у наявності
BDK Parfums Tubereuse Imperiale Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

BDK Parfums Tubereuse Imperiale - Ідеальний аромат туберози для справжніх цінителів.

Для всіх шанувальників туберози паризький парфумерний будинок BDK Parfums підготував просто неймовірний подарунок: дивовижно солодкий та м'який аромат Tubereuse Imperiale обволікає вас своєю жіночною томністю, яка, втім, не переходить межу чуттєвої спокуси. Це елегантний і водночас казково хвилюючий запах, який буквально притягує компліменти - залишитися байдужим до такого пахощів просто неможливо! На побаченні ви підкорите його серце, а в офісі підкреслите свою грацію та витонченість, не виходячи за рамки "парфумерного дрес-коду".

Власниць парфуму захоплює не тільки його магнетичне чаклунство, а й дивовижний шлейф, який зачаровує всіх, кому пощастило опинитися поряд, залишаючи в їхній пам'яті ваш чудовий слід. Ще однією перевагою парфумованої води є її стійкість: вам не доведеться хвилюватися про ефект, що виробляється протягом цілого дня або довгого вечора - парфум стане вашим надійним супутником, в якому можна не сумніватися.

Історія аромату

 

Бренд, що стрімко вдосконалюється у своєму розвитку, дуже молодий - перша колекція була презентована у 2016 році, а вже зараз парфумерія цієї марки затребувана у всіх нішевих парф-бутиках Європи.

Його творець Девід Бенедек не менш молодий і експресивний - парижанин маррокано-румунського походження здобув блискучу освіту у Французькому інституті моди, спеціалізуючись на парфумерному мистецтві та навчаючись у найкращих майстрів копання зі світовим ім'ям - Givaudan.

Композицію, що оспівує туберозу, створив у 2016 році, створив сам засновник марки David Benedek - вона увійшла до його дебютної колекції і по праву вважається одним із найвдаліших і найкрасивіших творів цього парфумерного будинку.

Дивує і політ фантазії дизайнерів, яких залучив до співпраці бренд: кришки флаконів, створених у стилі ар-деко, повторюють своєю формою дах-купол палацу Гран-Пале у Парижі – центру фешн-показів, відомого всім поціновувачам високої моди. Коробочки ж нагадують обкладинки книг: мабуть, на думку бренду, знання – це сила! І це справді так: співпраця з талановитими парфумерами та використання у своїх композиціях досягнень сучасної науки – це їх коник!

 

BDK Parfums Tubereuse Imperiale - досконалість квітів !

Першими ми чуємо тихі, вкрадливі ноти герані - солодко-зеленою, з відтінком м'яти, і рідкісний, витончений аромат іван-чаю.

Але головна дія розгортається трохи пізніше, коли ми із захватом вдихаємо серцевий акорд, в якому панує індійська тубероза – чарівна. солодко-вершкова, прикрашена букетом з екзотичного іланг-ілангу, шляхетного пудового ірису та двох сортів романтичного жасмину - самбак та єгипетського.

Фінал композиції складний і досконалий: насолода бензоїну і ванілі змінюється магією кашмерану і ладану, що огортає, чуттєвим східним акцентом пачулі і завершальним деревним акордом з сандалу і кипарису.

Щоб насолодитися солодким пахощами квітів у французькому стилі, вам неодмінно варто купити BDK Parfums Tubereuse Imperiale і прикрасити нею свою колекцію!